Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

svadba u turskoj

Četiri godina nakon smrti supruge, Rio Ferdinand se ponovo ženi

RIO ZENIDBA

Da bivši nogometaš voli žene, svjedoči i činjenica da je Vrhovni sud Velike Britanije prije nekoliko godina utvrdio da je suprugu prevario s minimalno deset žena

Rio Ferdinand (40) ovog se vikenda ponovo ženi, i to reality zvijezdu Kate Wright (27).

Par će se, prema pisanju britanskih medija, vjenčati u luksuznom hotelu u Turskoj gdje su otputovali sa svim svojim uzvanicima. Nogometaš se ženi četiri godine nakon smrti supruge Rebecce koja nije uspjela pobijediti rak dojke.

– Njihove porodice i prijatelji su već ondje i oduzeti su im mobiteli da ne bi ništa mogli fotografisati – rekao je izvor blizak paru za The Sun.

Nogometaš i reality zvijezda u vezi su dvije godine, a zaručili su se u novembru prošle godine.

Rio Ferdinand Kate zaprosio je na krovu zgrade u Abu Dhabiju, a s njima je bilo i njegovo troje djece Lorenz, Tate i Tia.

– Rekla je ‘da’. Nikad mi neće biti jasno kako je ovo troje djece uspjelo sačuvati tajnu – napisao je tada zaljubljeni Rio uz fotku.

Kate Wright radila je kao menadžerica prije nego se pojavila u reality showovima. Prije četiri godine bila je u realityju “The Only Way is Essex”.

Najveću popularnost stekla je na društvenim mrežama, samo na Instagramu je prati milion fanova. Svoje obline i figuru održava vježbanjem u teretani.

Da bivši nogometaš voli žene, svjedoči i činjenica da je Vrhovni sud Velike Britanije prije nekoliko godina utvrdio da je suprugu prevario s minimalno deset žena. Na popisu su bile manekenka Tatiana Rosalino, striptizeta Coralie Robinson, stjuardesa Lauren Alcorn te takmičarka Pop Idola Sarah Whatmore.