zašto ste još uvijek solo

Četiri greške koje vas sprječavaju da pronađete ljubav svog života

mobitel – poruka

Četiri tipične greške koje žene rade kada su u potrazi za “onim pravim”

Ako vam nije jasno zašto ste još uvijek solo, možda je problem u vama.

Iako vam se možda to tako ne čini, moguće je da su razlozi zašto ne možete naći ljubav svog života neke navike i očekivanja kojih se slijepo držite i koje vas sprječavaju u tome. U nastavku otkrijte koje su četiri tipične greške koje žene rade kada su u potrazi za “onim pravim” i poradite na tome da ih se riješite ili izbjegnete:

Imate previsoka očekivanja

Ako uporno ne odustajete od slike idealnog frajera koju ste stvorili u svojoj glavi i tražite nekoga ko će zadovoljiti baš sve kriterije na vašoj listi, šanse da će se to ostvariti su vrlo male i gotovo nikakve, a riskirate i to da u startu eliminirate “onog pravog” samo zato što, primjerice, ne sluša istu muziku kao vi ili vam se ne sviđa njegova boja kose. Umjesto toga, razmislite o osobinama koje nikako ne biste htjele da ima vaš muškarac iz snova i izbjegavajte takve tipove, a drugima pružite šansu čak i ako se fizički ne uklapaju u vaš opis savršenog frajera, piše Cosmopolitan.

Rezervirane ste

Teško ćete pronaći dečka ako se držite po strani i niste otvorene za nova poznanstva i prijateljstva. Jedini način da tako pronađete ljubav života je ako se on godinama krio u vašem društvu, a da toga niste bile ni svjesne. U protivnome, izađite iz svoje zone sigurnosti i pristanite na spoj na slijepo koji vam dogovori frendica ili pružite šansu dejting aplikacijama.

Stalno ste u potrazi

Ne kaže se uzalud da se najbolje stvari u životu događaju kada se tome najmanje nadate, a ako ste u stalnoj potrazi za dečkom, moguće je da ga upravo zato ne uspijevate ni pronaći. Psiholozi tvrde da je jedna od najvećih grešaka single djevojaka to što same sebe uvjeravaju da moraju što prije pronaći dečka zbog čega su pod stalnim pritiskom i ne ponašaju se prirodno kada upoznaju nekoga novog čime same sebi smanjuju šanse da se nekome svide, piše Cosmopolitan.

Ne volite sebe

Kada neko nije zadovoljan sobom, to se vidi i izvana. Samouvjerene djevojke koje vole sebe sa svim svojim “manama” muškarcima će uvijek biti privlačnije od onih koje su same sebi najveći kritičari pa je prvi korak k pronalasku muškarca iz snova da zavolite same sebe.