Život i zdravlje

Četiri načina kako poruke mogu da vam upropaste vezu

05/06/2015

Predstavljamo najučestalije probleme tekstinga koji mogu ozbiljno da naruše vašu skladnu vezu.

Insistirate na beskonačnoj konverzaciji

Pitali ste ga za planove za vikend i čim nije odgovorio brzo ili je napisao samo: “Dobro”, vi ste zabrinuti da mu niste prioritet i da ste dosadni.

Naučno je dokazano da su žene sklonije slanju tekstualnih poruka više od muškaraca.

Opustite se i ne insistirajte na beskonačnoj konverzaciji. Ukoliko se nađete u obrnutoj situaciji, odgovorite s nekoliko riječi i obrazložite zašto trenutno niste u poziciji da se dopisujete u nedogled.

Ljutite se ako vam ne odgovori odmah

Navikli ste da se dopisujete po cijeli dan, a odjednom vam ne odgovara brzo i odmah? Možda ima poslovno ispunjen dan i ne stiže da se dopisuje s vama.

S druge strane, nemojte da rizikujete da se on naljuti na vas zato što ne stižete da odgovorite. Napišite mu da ste zauzeti, da vozite, da ste na sastanku i da ćete se javiti kasnije.

Stalno se žalite na sadržaj poruka

Žene se često raspričaju i raspišu i onda se nadure kada dečko odgovori sa:”Da, Ne, možda, ok” i misle da nije dovoljno zagrijan za njih. Takođe se ljute ako na slatku poruku ne uzvrate istim takvim sastavom. Polako, ne ljutite se. Znate da su muškarci škrti na riječima i da više vole da iskažu ljubav i simpatije nego da pišu o tome.

Ovisnik ste od telefona

Možda zvuči šašavo, ali teksting stvarno može da izazove ovisnost. Danas smo svi opsjednuti društvenim mrežama i telefoni su nam postali najbolji prijatelji.

Nemojte da ga bombardujete porukama i da zauzvrat očekujete da će vam uzvratiti istom mjerom. I znajte da uopšte nije privlačna pomisao djevojka, koja cijeli dan ne ispušta telefon iz ruke.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.