Život i zdravlje

Četiri stvari o svojoj vezi koje ne bi trebalo da objavljujete na internetu

09/06/2017

Kako biste očuvali skladne odnose u svojoj vezi, savjetujemo da sljedeće stvari nikada ne radite…

1. Vrijeđate partnera

U ljutnji, parovi često iskazuju svoje nezadovoljstvo i ljutnju na društvenim mrežama. Osuđujući status, pjesma sa porukom ili negativan komentar će vam možda trenutno olakšati, ali budite sigurni da ovo nije dobra stvar. Osim što narušavate sliku o sebi, u slučaju da se pomirite, vaši bliski prijatelji će znati zbog čega ste se svađali, i vezaće negativne emocije za vašeg partnera.

2. Selfi fotografije

Da li znate za izreku da ne bi trebalo da se hvalite sa kim ste se ljubili? Ako je uzmemo u obzir, onda ne bi trebalo ni da se ljubimo u javnosti. Upravo zbog toga su zajednički selfiji na kojima se ljubite sa partnerom potpuno neprimjereni. Imajte u vidu da nešto treba da ostane privatnost.

3. Lične stvari o partneru

Šta voli/ ne voli, njegov blam ili neuspjeh bi trebalo da budu na listi zabranjenih stvari za objavljivanje na društvenim mrežama. Ako bi vam nešto slučajno izletjelo pred ljudima uživo, to bi bilo neprijatno iskustvo. Ali ako biste to isto napisali na internetu, šteta je još veća.

4. Vijest da ste raskinuli

Obavještenje u vidu oštrog statusa, fotografije ili tužne pjesme (sa opisom) u kome jasno svima dajete do znanja da ste raskinuli sa partnerom, nikako nije dobra ideja. Osim što ćete biti tema sočnih tračeva, ovim možete definitivno zapečatiti tačku u vašem odnosu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.