Četiri tipa muškaraca koje žene trebaju izbjegavati

muskarac-zena-krevet

Toliko muškaraca, a toliko šansi da odabereš baš onoga koji će biti jako loš za tebe. Žene su sklone lošim izborima, a ovo su oni najgori koje možeš napraviti kad su u pitanju tipovi muškarca.

Tatica

Tip koji zvuči sasvim dobro – brižan je, pažljiv, želi te zaštititi i dati ti najbolje od svijeta… No, postoji i loša strana. Muškarac koji ima ponašanje tatice će se ponašati baš tako – kao tata. On ne traži ravnopravnu ženu s kojom će biti u vezi, on traži nekoga koga će tretirati kao kćerku. To znači da će očekivati da ga slušaš i da će te pokušati odgojiti onako kako njemu odgovara.

Zločasti dečko

Znamo, uzbudljiv je, nepredvidiv, za njim je lako trčati i biti posve opčinjena svime što radi… no zločasti je dečko poprilično loš odabir muškarca jer najčešće radi samo ono što njemu odgovara. Dugoročno, to baš i nije dobro.

“Dobrica”

Ne govorimo o muškarcu koji je stvarno, istinski dobar – govorimo o onom koji glumi da je dobrica kako bi osvojio tvoje roditelje, tebe, tvoje prijateljice… pokušat će se slagati sa svima, kimati glavom na sve što kažeš, što je nezdravo jer se tu i tamo ipak trebate ne složiti oko nečega.

Radoholičar

On voli svoj posao i to je divno, ali ovakav će muškarac uvijek voljeti posao više od tebe. Ako želiš nekoga ko nikada nije dostupan, čak ni kada ga trebaš, ovaj je muškarac idealan izbor. Ako želiš nekoga ko će napraviti vremena za tebe, traži dalje.