Čokolada napravila haos u Hrvatskoj

cokolada-severina-i-igor

Predsjednici Udruženja roditelja djece sa posebnim potrebama iz Hrvatske “Baranjski leptirići” napravili su pravi haos u Hrvatskoj nakon što su se na Facebooku okrenuli protiv kompanije “Zvečevo”. Razlog tome je što na njihovu molbu za donaciju niko nije odgovarao, dok su za svadbu Severine i Igora napravili 600 čokolada sa posebno dizajniranim omotima.

Naime, oni su na ovoj društvenoj mreži isprovocirali kompaniju slatkiša i pozvali ljude da bojkotuju njihove proizvode.

Ovakav bunt isprovociralo je samo “Zvečevo” budući da nisu odgovarali na nekoliko molbi Udruženja o tome da djeci za božićne praznike pokloni čokolade. Ipak, nisu zaboravili da za svadbu Severine i Igora naprave čak 600 čokolada sa posebno dizajniranim omotima.

cokolada-severina-i-igor 1“Severina je dobra reklama, a naša djeca su nebitna”, zaključio je direktor Udruženja Držislav Šušak, u grupi na Facebooku pod nazivom ‘Ne kupujem Zvečevo čokolade – Zbog Severine’ u kojoj se poziva na bojkot proizvoda.

Na ove navode reagovala je i sama kompanija, navodeći da oni na godišnjem nivou odgovore na bezbroj zahtjeva i da je logično da nekoga izostave.

“Radimo punom parom i ne smatramo da bi trebalo da javno pričamo o našim donacijama. Logičan je splet okolnosti da neko bude izostavljen iz donacije u određenom periodu, ali svaki zahtjev za pomoć uzima se u obzir”, rekli su iz kompanije i dodali da su zaprepašćeni reakcijom Udruženja.