Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Crni Zodijak otkriva mane koje čuče u svakom horoskopskom znaku

fa9fe3ba3bfa692aa4357bc27dd6e79d

Crni Zodijak je Zodijak u ogledalu. On je pomalo šaljiv, ali izvlači suštinu mana horoskopskih znakova. Barem tako kažu zvijezde.

Ovan

Rogonjo. Jurcaš ispred sebe i ne gledaš šta gaziš u tom stampedu. Impulsivan si i naivan što je nekada opasna kombinacija. Ti si ona osoba koja je u stanju da drekne “dođavola sa posljedicama” i jurne glavom u zid. Nema tu šta da se doda, osim možda debelih zavoja i nade da ćeš se malo opametiti.
Bik

Težak si i trom. Za svaku odluku ti treba sto godina. Možda si Bik, ali tvrdoglav si kao mazga. Voliš pare više nego hljeba da jedeš, a voliš da jedeš više nego da radiš. U stvari, ne postoji stvar koju Bik ne bi mogao da popase. Uz to, veliki si materijalista.

Blizanci

Sve te zanima i ne postoji osoba kojoj nisi u stanju da se ušlihtaš. Glavna si tračara. Voliš da bubaš i u stanju si da budeš kao robot koji neprekidno melje ono što su ga drugi naučili. Imaš promjene raspoloženja kao pijana tinejdžerka. Zaljubljive si prirode, ali na kraju dana voliš samo sebe.

Rak

U ovom znaku se rađaju mamini sinovi Zodijaka. Rakovi najduže ostaju djeca i cmizdre za svaku sitnicu. Uživaš da živiš u svom ušuškanom svijetu daleko od stvarnosti. Da se ti pitaš nikada ne bi izašao iz svoje sobice jer je stvarnost ponekad previše i treba ti neko ko će da te štiti.

Lav

Pazi se. Zavistan si od tuđih pohvala i tuđeg mišljenja. Lav voli da mu laskaju i veličaju ga. U stanju si i da ispadneš smiješan da bi bio u centru pažnje. Imaš kompleks više vrijednosti i kompleks niže vrijednosti koji ide u talasima. Ako postaneš šef u stanju si da bez milosti gaziš i ponižavaš druge.

Djevica

Imaš toliko mnogo mana da je teško nabrojati ih. Na primer, stalno brineš da nisi dovoljno dobra osoba ili radnik.Ciječi život si nečiji sluga, a žudiš da ti neko kaže da si vladar. Postaješ otirač raznih moćnika. Opsjednuta si urednošću i sklona da obezvređuješ sebe. Od svih tih neuroza možeš da završiš na klinici, samo da li kardiovaskularnoj ili psihijatrijskoj zavisi od tebe.

Vaga

Tremaroš si kojem je teško da se izrazi.Strašno se plašiš samoće i pristaješ na sve samo da bi te neko volio po cijenu da te ponižava. Najstoža si prema sebi i ne praštaš sebi greške. Pokušavaš da uvijek izvučeš dobro u svemu iako se zbog krhke duše na kraju čini da baš ti izvlačiš deblji kraj.

Škorpija

Imaš lošu reputaciju i to sa razlogom. U stanju si da nekome zabodeš nož u srce i onda ga okrećeš- Osvetoljubiva si, perverzna, sitničava i gnjevna osoba. Tačno je da voliš seks, ali pravi orgazam dobijaš kada nekoga izmanipulišeš da radi ono što ti hoćeš. Sve što pričaju o tebi je umanjena verzija tvoje lične tame.

Strijelac

Misliš da si filozof otvorenih shvatanja, zapravo si prazan iznutra i time žudiš da ublažiš prazninu. Površan si kada su odnosi u pitanju i ne umiješ da ispuniš svoja obećanja. Nemaš osjećaj lojalnosti, a stalno pretjeruješ u svemu. Ponosit si i želiš da impresioniraš ljude. Ponašaš se kao sitni buržuj.

Jarac

Jarac je jedna bezobrazna izdajica. Izdaje prijatelje, a u suštini i sebe ne cijeni previše. Ako je prijatne ličnosti, glup je mučenik kao tocilo. Ako nije prijatan, on je ambiciozna ajkula koje se trreba paziti. Ti si vječiti pesimista koji ne vidi svjetlo na kraju tunela nego još jedan tunel.

Vodolija

Trudiš se da djeluješ kao ekscentik, ali zapravo si osoba koja u duhovnom traži materijalno. Ne možeš da prihvatiš da nisi u pravu. Nisi u stanju da praviš kompromise i očajan si u ličnim vezama. Imaš problem da vjeruješ sebi i zato imaš problem da vjeruješ i drugima. Nestabilan si znak Zodijaka.

Ribe

Haos. Ti si uvijek u haosu. Život i organizacija su ti zbogom pameti. Nikada ne znaš šta hoćeš od života, puštaš da te on nosi i kukaš u neorganizovanosti i beznađu. Često varaš, padaš u očaj, plačeš i živiš svoju psiho dramu u kojoj kukaš drugima. Lako mijenjaš mišljenje i stalno si nezadovoljan. Uzgoji neku kičmu i trgni se.