Život i zdravlje

human gest

Crnogorski navijači višak novca od kombija za bh. navijače uplatili za liječenje djevojke

04/07/2022

Momke koji su oduševili regionalnu javnost sigurno očekuje sjajno gostoprimstvo kada budu dolazili u Bosnu i Hercegovinu 23. septembra, jer su to obećali i BH Fanaticosi, koji su prijateljski dočekani u Podgorici

Navijačka grupa Ultra Crna Gora ponovo privlači pažnju vrijednim djelima.

Nakon što su kupili novi kombi vlasnicima iz BiH koji je zapaljen pred utakmica Lige nacija između Crne Gore i BiH u Podgorici, crnogorska grupa je ostatak novca 3.500 eura proslijedila za liječenje djevojke iz Bara.

“Kao što smo i obećali, višak sredstava koje smo sakupili za kupovinu kombija navijača Bosne uplatili smo u humanitarne svrhe. Sredstva su uplaćena za liječenje đevojke iz Bara – Irene Crnčević. Ireni želimo brzo ozdravljenje a našim prijateljima koji su podržali akciju zahvaljujemo još jednom” saopštili su iz Ultra Crna Gora.

Momke koji su oduševili regionalnu javnost sigurno očekuje sjajno gostoprimstvo kada budu dolazili u Bosnu i Hercegovinu 23. septembra, jer su to obećali i BH Fanaticosi, koji su prijateljski dočekani u Podgorici.

Podsjećamo, nakon poslednjeg zvižduka na utakmici Crna Gora-BiH, došlo je do sitne „provokacije“ od strane navijača Crne Gore. Naime, dok su navijači reprezentacije BiH izlazili sa tribina stadiona u Podgorici, publika je skandirala „Burek sa sirom!“.

Kasnije se sve pretvorilo su jednu od najljepših navijačkih priča u posljednjih nekoliko godina u regiji.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.