Život i zdravlje

Odgovor na tri pitanja otkrivaju da li je vašoj ljubavi došao kraj?

14/11/2017

Dugo ste u vezi ali imate osjećaj da nešto nedostaje. Ne očekujte da će se situacija riješiti sama od sebe, priznajte da imate problem i krenite polako da odgovorite na 3 važna pitanja koja će vam otkriti da li je vaša veza došla do kraja ili joj ipak ima pomoći.

Da li ste često u sukobu?
Kad čujemo da su svađe dobre za vezu, uvijek se zapitamo kako nešto što izaziva razmjenu bijesnih komentara i izliv negativnih emocija može biti dobro za bilo šta. Male rasprave mogu da poboljšaju odnos i otkriju problem, ali ako su učestale i ne prođe nijedan dan da mu ne prebacite nešto ili on vama, izvjesno koliko će takav odnos trajati. Svađe nisu uvijek nepoželjne, ali česte rasprave su i te kako znak da nešto u vašoj komunikaciji i odnosu ne valja.

Da li je seksa sve manje?
Koliko seksa vam je zaista potrebno zavisi od individualnih afiniteta svakog partnera. Ipak, ako se upražnjavanje seksa drastično smanjilo, možda je vrijeme da vezu preispitate u cjelini. Ovo mogu biti znaci emotivnih problema i bliskosti. Parovi koji imaju češće seksualne odnose su zadovoljniji i radije pričaju o svom odnosu i rješavaju probleme na vrijeme.

Da li uzimate jedno drugo zdravo za gotovo
Ukoliko vam je bitnije kako ste se ponijeli prema novom poznaniku nego prema svom partneru jer računate da će vam on svejedno oprostiti, u velikom ste problemu. U nekom trenutku će mu takav tretman dosaditi i raskid će biti kao jedna od glavnih opcija. Koliko god da ste dugo zajedno i da ste navikli jedno na drugo, poštovanje je nešto što nikada ne treba da uskratite.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.