Šarengrad

Dinka nudi besplatan apartman: “Fale mi mama i tata”

Šarengrad: Dvojica sinova osumnjičena da su metalnim predmetom zatukli majku
03.05.2021., Sarengrad - U cetvrtak oko 19 sati mladic je u dvoristu obiteljske kuce metalnom sipkom usmrtio majku. Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Inače, Dinka je i prošle godine objavila oglas u kojem je nudla besplatan smještaj u apartmanu. Tad je htjela da to bude penzionisana osoba koja bi mogla pripaziti na njenog oca koji je živio s njom dok se ona vrati iz obližnjih Vukovara ili Vinkovaca

Dinka Juričić iz Šarengrada na Facebooku je objavila da nudi besplatan apartman na obali Dunava osobi koja će se na mjesec dana doseliti kod nje kako bi joj pravila društvo.

“Ako znate nekoga ko je umoran od svega, tužan i potrebna mu je terapija druženjem i proljećem na Dunavu… Pošaljite ga u Šarengrad. K meni. Na mjesec dana oporavka i dobrog društva. Dobit će besplatan apartmančić i kuhinjicu, samo se mora pobrinuti za svoju hranu jer ja ne kuham. Najdraže bi mi bilo da mi dovedete svoju mamu, tetu, tatu… Ili roditelje zajedno. Pazit ću na njih kao da su moji. Bit će oduševljeni, puni doživljaja i dobre vibre kad nam se vrate”, napisala je Dinka u objavi.

Napominje kako gosti moraju biti isključivo nečiji roditelji ili rođaci koji u apartmanu mogu boraviti mjesec dana. U objavi je dodala da, ako neko želi doći, to može napraviti već krajem ove sedmice.

“Zašto pozivam? Zato što mi fali tata, mama, svi moji dragi kojih više nema ili su predaleko. Pa vas pozivam da mi na mjesec dana posudite svoje…”, zaključila je Dinka.

Inače, Dinka je i prošle godine objavila oglas u kojem je nudla besplatan smještaj u apartmanu. Tad je htjela da to bude penzionisana osoba koja bi mogla pripaziti na njenog oca koji je živio s njom dok se ona vrati iz obližnjih Vukovara ili Vinkovaca.

Dinki se na oglas naposljetku javilo devetero ljudi. Prvi je to bio gospodin Josip koji je ubrzo stigao u Šarengrad.

“Jedan gospodin se uselio, nije prošlo ni 24 sata. Jako je bio dijeljen oglas. Javilo se devetero ljudi, ali ne zato što je besplatan smještaj, nego ljudi traže društvo”, ispričala je tada Dinka za Index.