Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Djevojčica izdahnula u bolnici držeći povrijeđenu sestru za ruku (VIDEO)

sestre

Posljednja fotografija Riley Robinson (12) snimljena je neposredno prije smrti u bolničkom krevetu. U trenutku kad je umrla držala je za ruku dvije godine stariju sestru Peyton koja je ležala kraj nje, također teško povrijeđena, prepuna rana i modrica. Peytonov dlan stajao je u sestrinoj ruci isprepletenih prstiju.

Sestre su nastradale prije dvije sedmice u saobraćajnoj nesreći na motociklu kad su u jednom trenutku izgubile kontrolu nad vozilom i zabile se u drvo na imanju svoje bake u američkom Michiganu. Riley je vozila, a Peyton je sjedila iza nje.

Njihov stariji brat Tyler (16), ih je pronašao i izvukao. Obje su odvezene hitno u bolnicu. Nakon što je Riley izdahnula otac Larry Robinson je odlučio donirati organe svoje tragično preminule kćeri. Njezini organi spasili su tako život šestero djece.

– Užasno nam je teško bilo potpisati papire za donaciju organa, ali ako ja ne mogu vratiti svoju kćer u život neka neki drugi roditelji budu sretni sa svojom djecom – rekao je otac.

– Život koji poznajete može završiti u samo jednoj sekundi. Moja Riley bila je dobra djevojčica, brižna i draga – istaknuo je.

Peyton je također pretrpjela teške ozlijede uključujući prijelome ruke, lakta i ramena. Planiraju je podvrgnuti rekonstrukciji lica.

Inače, djeca mlađa od 16 godina imaju pravo voziti rekreativna vozila ako su prošli sigurnosnu obuku i ako su pod nadzorom odrasle osobe.

https://www.youtube.com/watch?v=RhD_yEz1GA0