Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Neuspjela operacija

Djevojka htjela malo veće grudi, a kada se probudila doživjela je šok

grudi

Shvatila da je ljekar ignorirao njenu želju da ima ‘grudi normalne, prirodne veličine’

Amerikanka Shaina (30) iz južne Karoline je u reality emisiji ‘Botched’ na E! televiziji podijelila svoju priču o neuspjeloj estetskoj operaciji grudi.

Naime Shaini je plastični hirurg stavio implantante koji u sebi imaju 800 mililitara tekućine, zbog čega ona sada nosi grudnjak s košaricama DD veličine, iako je kako kaže, prije operacije objasnila da želi ‘prirodan izgled’.

Grudi su mi kao dvije lubenice, imam 25 ili 30 grudnjaka i stalno ih nosim, čak i dok se tuširam i dok spavam, ispričala je Shaina i objasnila da ju, ako nema grudnjak, ‘boli kao da joj netko trga meso s prsa’.

Shaina se prisjetila i da je kao mlađa djevojka uvijek bila vedra i vesela, a u srednjoj se školi naglo počela debljati. Kad je napunila 17 godina došla je do kilaže od 100 kilograma.

– Brzo sam shvatila da moram potražiti pomoć, i htjela sam na zdrav način smršati- ispričala je i požalila se da bi joj, i kad bi smršala ‘nešto nedostajalo’ jer je imala male i nesimetrične grudi. No kad se s 27 godina odlučila na zahvat povećanja poprsja, neugodno se iznenadila kad se probudila iz narkoze i shvatila da je ljekar ignorirao njenu želju da ima ‘grudi normalne, prirodne veličine’.

Moja prva reakcija kad sam vidjela šta je hirurg napravio je bila ‘Je l’ ti mene zaj****, ovo je noćna mora’ – rekla je i dodala da ju je ljekar htio iznenaditi.

Sada se Shaina nada da će dr. Terry Dubrow i dr. Paul Nassif, hirurzi koji u emisiji ‘Botched’ ispravljaju greške estetske hirurgije na pacijentima, uspješno smanjiti njene grudi da više ne spava s grudnjakom i da ju ne boli stalno.