Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Djevojka pokazala kako stvarno izgleda ženski stomak

stomak foto

Možda niste znali, ali i djevojke imaju dlake na tijelu. I dok je ovo poznato mnogima, selfi ženskog stomaka postao je viralan zato što su mnogima na internetu ženske dlake bile šokantne.

Nakon što je korisnica Twittera @iranikanjari objavila ovu fotografiju, uslijedile su brojne uvrede na račun njenog stomaka. Pojeidni korisnici nazvali su je “čubakom” i poručili da kupi brijač umjesto donjeg veša, dok su je drugi napadali jer se na slici ne vidi njeno lice.

Uprkos brojnim uvredama, ova djevojka je svima koji su imali problem sa njenim dlakama na stomaku poslala poruku koju neće zaboraviti:

“Za svaku poruku mržnje koju sam dobila, stiglo mi je isto toliko lijepih. Mislim da djevojke mogu da rade šta žele. Niko ne bi trebalo da nam diktira šta moramo, a šta ne, da prihvatimo. Ako djevojke žele da prihvate brijanje, neka ga prihvate, ako žele da prihvate dlake – super!”.

Fanovi fotografije zahvalili su se djevojci za njeno iskreno predstavljanje ženskog tijela i poručili da se nadaju da će i oni jednog dana imati toliko samopouzdanja.