Djevojke otkrile za čim potajno žude u krevetu

seks

Američko izdanje Men's Health-a anketiralo je 20 djevojaka koje su otkrile za čim potajno žude u krevetu.

NE BUDITE TOLIKO LJUBAZNI

Udarite je po stražnjici, zavežite joj ruke, satjerajte je uza zid! Nekoliko žena je otkrilo da žude za malo grubljim seksom.

“Želim da moj muž bude malo agresivniji”, rekla je jedna ispitanica. “Ne govorim o lancima, lisicama i filmu 50 nijansi sive, već o malo grubljem i dominantnijem pristupu”, dodala je.

Neke žene maštaju o prepuštanju kontrole, budući da po cijeli dan brinu o nečemu i kontrolišu razne segmente svog života.

Kada imate istog partnera već neko vrijeme, nervoza i iščekivanje mogu da izblijede, pa preuzmite kontrolu i povratite strast u krevet.

IZAĐITE IZ SPAVAĆE SOBE

“Volim kad moj dečko započne predigru izvan spavaće sobe. Neke od tih prilika su momenti kada sam se najviše uzbudila”, iskreno je priznala jedna od ispitanica.

Istražujte različita mjesta na kojima ne morate nužno imate seks. Gradite postupnu tenziju pogotovo ukoliko ste na javnom mjestu i ne možete odmah da se upustite u seksualni odnos.

Poljubite je u kuhinji, zagrlite čvrsto na zilabavi i joj recite šta biste joj radili dok ste u liftu koji se penje ka vašoj sobi.

NE PLAŠITE SE SEKSI IGRAČAKA

Sudeći prema rezultatima jedne ankete, neke žene potajno žele da eksperimentišu sa seksi igračkama.

[yuzo_related]

“Volim igračke koje mogu moćno da me stimulišu”, kaže jedna od ispitanica.

“Igračke mogu da budu brz način za postizanje orgazma” kaže Ewan Kerner, licenciran bračni i porodični terapeut.

Istraživanja otkrivaju da žene koje kombinuju razne stvari u spavaćoj sobi i istražuju imaju veću mogućnost za postizanjem orgazma.

“PREPREDIGRA”

Već znate da djevojke vole predigru, ali nekoliko dama nam je otkrilo da vole i ono što dolazi prije toga.

“Volim da pustim momka da mi ljubi vrat, ramena i stomaka satima prije nego što krene ka mojim nižim erogenim zonama”, rekla je jedna ispitanica.

“Umjesto u instant seksu, za mene idealna percepcija seksa podrazumijeva prije predigru kao što je maženje, onda mnogo predigre i potom seksualni odnos. Potrebno mi je više vremena da postignem orgazam”, završava svoje izlaganje jedna od anketiranih djevojaka.