Stephie Leigh

Dok mame nije bilo, dječak sebi i sestri obrijao glavu

djeca brijac3334

Tek kad je malena okrenula leđa prema kameri postalo je očito da joj je cijeli stražnji dio glave ćelav

Medicinska sestra iz Teksasa, Stephie Leigh, je na Instagramu objavila snimku svoje djece, sina Teddyja (5) i kćerkice Eloise s obrijanim glavama – jer ih je Teddy odlučio oboje ošišati električnim brijačem.

Na početku snimke mama gotovo neutješno plaće dok gleda svoju djecu kojoj nedostaje veći dio kose. Kasnije se već i sama počinje smijati, ‘od muke’ ili da ne rastuži djecu.

Teddyju se u videu već na prvi pogled vide ‘rupe’ na glavi na mjestima gdje je prešao s brijačem, a iako se iz prve ne čini, ni sestrina kosa nije u puno boljem stanju. Tek kad je malena okrenula leđa prema kameri postalo je očito da joj je cijeli stražnji dio glave ćelav, s malenim repićem sa svake strane. Kad je maloj nesretnici obrisala suze s lica, mama ju je pokušala uvjeriti da je sve u redu:

– U redu je, to je samo kosa, narasti će nova. Ni mama se ne ljuti. A zašto si to dopustila bratu?

Umjesto nje je odgovorio mali frizer koji je mami rekao: ‘Rekla je da joj se to baš sviđa i ja sam napravio, pa smo ti htjeli pokazati’. A kad je upitala Eloise sviđa li joj se nova frizura, kratko i jasno je rekla: ‘Ne’.

– Izgledam kao dječak mama, gle. Možeš li ti staviti svoju kosu na moju glavu – pitala je mamu koja se već spremala za posao, pa joj je samo odgovorila da ‘ne izgleda kao dječak, već kao prekrasna curica’.