Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Donna Ares objavila video iz bolnice koji je mnoge rastužio

donna ares borba

bh. pjevačica Donna Ares bori se s karcinomom već tri godine, a danas je na društvenim mrežama objavila snimak koji je mnoge potresao i rastužio.

Pjevačica je krenula s drugom kemoterapijom ali ona se dobro drži budući da je teži proces već ranije prošla.

– Bilježim svaki početak terapije i ovaj ubod i onaj trenutak kad ga zabilježim za mene je kemoterapija već prošlost. Objavim video da ostane zabilježeno u mom Insta dnevniku, a možda će i ohrabriti nekog ko se nalazi u istoj situaciji, a ne zna što ga čeka. I druga će još malo biti gotova… Tako će i treća, četvrta, peta, šesta… ali onda se sjetim da ih je bilo preko deset, da su trajale od 8-12 sati, da su bile duplo jače od ove i bude mi trenutno lakše”, napisala je Donna Ares uz video koji je objavila na društvenim mrežama.


Nakon primljene terapije napisala je kako je sve dobro prošlo.

– Druga!! Gotovo! Kad tri godine živiš po bolnicama to postane normalno okruženje. A kad si nevidljivi invalid i doživotno i svakodnevno ovisan o medicinskim pomagalima (o tome vam nisam još ništa pričala) onda pogotovo! Ali opet, kad čovjek pogleda ove slike ne bi pomislio ni na rak, ni na bolest, ni da mi je 40 godina, ni da mi nešto nedostaje, niti da u tom trenutku primam kemoterapiju! Kad pobijedimo strah i sami sebe možemo pobijediti sve, uz puno ljubavi, vjere, prirode i naravno medicine, poručila je hrabra pjevačica.