Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dostavljač pizze dobio napojnicu koja mu je promijenila život

Jeff Louise

Jeff Louise, dostavljač pizze iz države Ohio, tijekom jedne dostave doživio je iskustvo koje mu je zauvijek promijenilo život.

Ne sluteći da će mu se dogoditi nešto neuobičajeno, mladić se zaputio ispostaviti narudžbu jednoj američkoj crkvi. Nakon što je stigao, pastor mu je uručio napojnicu od nevjerojatnih 700 dolara.

Dirljiva gesta rasplakala je dostavljača. – Zaista je nevjerovatno koliko su mi spremni pomoći ljudi koji me uopće ne poznaju – kazao je mladić u emotivnom videu koji je objavio na YouTubeu.

Kroz plač je objasnio da je nedavno završio tretman odvikavanja od droge i da će mu ovaj novac pomoći da nastavi normalno živjeti svoj život. Mladić je pred svima obećao da će se boriti svim snagama da ”ostane čist”, a svoje oduševljenje nevjerojatnim događajem Jeff je odmah podijelio na svom Facebook profilu.

– Danas sam dobio toliko nade na kojoj sam zahvalan. Još uvijek osjećam strahopoštovanje, ljubav i dobrotu koju ste mi svi vi danas iskazali. Hvala vam svima, ovo je uistinu nevjerojatno iskustvo koje ću nositi sa sobom do kraja života – napisao je Jeff.

Njegovu objavu uočio je i pastor Ken Wright. Svojim pratiteljima pastor je poručio da je ovo dokaz da zajedno možemo promijeniti svijet i jedan život u isto vrijeme. Wright je otkrio kako mu je isprva bila namjera dati mu napojnicu od 100 dolara s obzirom na to da se bliže blagdani. No cijela zajednica priključila se sakupljanju donacija i ovom mladiću, nadajmo se, zauvijek promijenila život.