grčka

Dramatična snimka slijetanja Wizz Airovog aviona predmet rasprave, objavljen i video iz drugog ugla

wizz slijetanje – ss (1)

Jasno se čuje, ali i vidi strah među turistima kad su postali svjesni da pilot avionom upravlja vrlo nisko. Neki su se promatrači stoga počeli u panici sami izmicati pred spuštajućim avionom

Dramatična snimka slijetanja aviona Wizz Aira na grčki otok Skiathos obišla je svijet.

Otočna pista, koja je izgrađena samo nekoliko metara od Egejskog mora, postala je turistička atrakcija pa često spektakularna slijetanja budu snimljena i vrlo brzo postanu viralni hitovi, piše Jutarnji.

Isto se dogodilo sa slijetanjem Wizz Airova Airbusa A321neo koji je prije dolaska na pistu prošao tek nekoliko metara iznad glava znatiželjnika koji je okupljaju na plaži u neposrednoj blizini piste.

Jasno se čuje, ali i vidi strah među turistima kad su postali svjesni da pilot avionom upravlja vrlo nisko. Neki su se promatrači stoga počeli u panici sami izmicati pred spuštajućim avionom.

Među zaljubljenicima u avione počele su se javljati spekulacije kako se pilot Wizz Airova Airbusa približio pisti s najnižim prilazom ikad, nižim čak i od sada već čuvenog slijetanja Boeinga 737-8BK Air Italije iz 2013. godine.