Duhovit i fantastičan: Ovaj horoskopski znak svi obožavaju

smijeh

On je zanimljiv, duhovit i spretan. Mnogi ističu njegove mane ali zbog svojih vrlina je veoma omiljen u društvu.

Na spomen ovog vazdušnog znaka pojedinima je dvoličnost prva asocijacija. Ipak, njegova ličnost je mnogo slojevitija. Pogađate, riječ je o Blizancima.

Blizanci imaju dvije ličnosti, to nije sporno. Jedna je dosadna i zamišljena, druga je duhovita, ali ih upravo ova druga strana čini popularnim. Ta druga strana njihove ličnosti je komunikativna, društvena i uvijek spremna za zabavu. Oni su razdragani i vječiti optimisti ali ne trpe dosadu, sa njima je zabava zagarantovana. Ne znaju da miruju, zbog čega mogu biti ponekad i neuhvatljivi.Ovaj horoskopski znak je dinamičan i brz, nikad ga ne drži mesto. Sposoban je da radi više poslova istovremeno. Ne voli da daje obećanja, pogotovo kada zna da ih neće ispuniti. Veoma su pričljivi i imaju različita interesovanja. Svaki posao urade temeljno i ništa ne ostavljaju nedovršeno.

[yuzo_related]

Blizanci su šarmantni i pažljivi, zbog čega su dobri zavodnici. Uživaju u flertu, a reaguju brzo. Zato što su omiljeni u društvu i zbog toga su duhoviti često znaju da zavedu druge horoskopske znakove. Nije potrebno da brinete kako da načinite prvi korak ako vam se dopadne jer oni sami osvajaju.

Oni često osjećaju kao da im jedna strana nedostaje, pa zbog toga toliko vole društvo. Blizanci su inteligentni, sposobni, svestrani i radoznali. Mnogi bi za njih rekli da su kao mala djeca, jer se oni ni ne trude da odrastu.

Pričat će vam fore, zasmijavaće vas, govorit će i ono što ne bi trebalo kako bi bili interesantni i drugačiji od drugih. Mnogo su brzi i ne treba im mnogo vremena da sve shvate. Veoma su pametni, ali i duhoviti, što potvrđuje ono da duhovit čovjek mora biti pametan. Oni će rijetko kad pustiti suzu i pokazati emociju, ali to ne znači da nisu emotivni i da nemaju empatiju. Teško je osvojiti njihovo srce, a i kada uspijete neće vam dati do znanja.

Oni će i u najemotivnijim životnim situacijama teške teme okrenuti na humor i zabavu. To je ono zbog čega ih svi vole, jer malo ko zna da vas nasmije u teškim momentima kao što to znaju Blizanci.