na temelju vašeg znaka

Evo koje horoskopske znakove najviše privlačite

ljubav

Evo koje horoskopske znakove najviše privlačite ovisno o vašem horoskopskom znaku

Neki horoskopski znakovi prirodno se privlače snažnije od ostalih. Ovisno o tome koji ste vi horoskopski znak nekim ljudima ste privlačni, ponajviše zbog karakternih osobina.

Evo koje horoskopske znakove najviše privlačite ovisno o vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Ovnovi prirodno privlače Rakove jer oni žude za zaštitom i sigurnošću koju pronalaze u Ovnovima. Zatim privlače Vage jer se međusobno dobro nadopunjuju te Strijelce jer si odgovaraju zbog toga što su oboje vatreni elementi.

Bik

Bikovi prirodno privlače Lavove jer se odlično nadopunjuju, jedni traže pažnju, a drugi je vole primati. Zatim Vage jer, baš kao one, Bikovi cijene lijepe stvari u životu, te Jarce jer pružaju stabilnost što je Jarcima veoma bitno.

Blizanci

Lavovi prirodno gravitiraju Blizancima jer oboje vole dramu. Blizance vole i Djevice jer s njima mogu ostvariti dobru komunikaciju te Strijelce jer su avanturisti poput njih.

Rak

Škorpioni žude za Rakovima jer veoma lako mogu “iskoristiti” njihovu emocionalnost i stvoriti snažnu vezu. Tu su zatim i Jarčevi, čista suprotnost Raku zbog čega u njima upravo vide ono što im nedostaje. Treći znak su Ribe jer kao vodeni znak imaju mnogo toga zajedničkog s Rakom.

Lav

Vaga voli Lava jer su oboje privrženi partneru i uživaju u romantičnim iznenađenjima. Škorpione također privlače Lavovi jer oboje žude za strastvenom vezom, a privlačni su i Ribama zbog kreativnosti.

Djevica

Bik i Jarac prirodni su partneri Djevicama zbog toga što su u pitanju zemljani znakovi sa sličnim karakternim osobinama. Međutim, na Djevice često padaju i Ribe jer su apsolutne suprotnosti (i astrološke i karakterne) zbog čega dolazi do magnetske privlačnosti.

Vaga

Rak obožava njegovanost i mirnoću kojom odiše Vaga, a to ujedno privlači i Bikove. Vage vole i Vodenjaci jer znaju uvažavati “avangardnu” stranu Vodenjaka.

Škorpion

Rakovi se dive životnoj energiji Škorpiona, baš kao i Bikovi. Ribe također vole Škorpione zbog mističnosti kojom odišu.

Strijelac

Blizanci i Vodenjaci vole Strijelce zbog avanturističke prirode, a Ribe privlače zbog interesa prema filozofiji i mističnoj strani života.

Jarac

Bik se izvrsno snaže s Jarcem zbog toga što su zemaljski znakovi, a Raka Jarca privlači jer u njemu vidi mogućnost da ostvari stabilnu i ozbiljnu vezu. Djevice ih vole zbog organiziranosti.

Vodenjak

Blizanci i Lavovi vole Vodenjake zbog njihovog neobičnog pristupa životu, dok ih Škorpioni obožavaju jer žele otkriti njihovu “mističnost”.

Ribe

Lavovi u Ribama pronalaze životne muze, a Djevice im ne mogu odoljeti jer im nude kreativniji i slobodniji pogled na život. Škorpioni i Ribe mogu stvoriti skoro pa magičnu povezanost jer nekako uvijek znaju kako udovoljiti jedno drugom.