iznenađujući rezultati

Evo šta muškarci prvo pomisle kada vide nago žensko tijelo

tijelo

Ono što muškarcima najprije prođe kroz misli kada vide nago žensko tijelo nije ono što bi dame prvo pomislile

Žensko tijelo ima hipnotišuću moć nad muškarcima. Obično kada se žena skine pred muškarcem zaborave na sve ostalo i samo se žele prepustiti sopstvenom zadovoljstvu.

Ono što muškarcima najprije prođe kroz misli kada vide nago žensko tijelo nije ono što bi dame prvo pomislile.

Izgledaj “cool”

Kada se žena skine pred muškarcem njegovi otkucaji srca se ubrzaju, krv se sjuri u prepone, pomuti im se razum pa više ne mogu trezveno razmišljati.

Međutim, trude se da ostanu staloženi kako ne bi ostavili utisak kao da nikada prije nisu vidjeli golo žensko tijelo.

Napokon mogu “da buljim”

Iako se trude da u javnosti budu civilizovani i ne bulje u ženske grudi kada su na sastanku, teretani ili kancelariji, kada se žena skine maniri i džentlmensko ponašanje njima više nije prioritet. Tada im je dopušteno da “bulje” i to zaista i rade.

Kako odložiti orgazam

Poznato je da u toku seksa muškarci imaju veću sposobnost bržeg postizanja orgazma od žena. Oni ne misle da su zbog toga privilegovani već to znači da se mnogo više moraju truditi i odložiti sopstveno zadovoljstvo da bi zadovoljili ženu.

Šta želi da uradim

Muškarci kažu da žene ne treba da se plaše da im kažu šta žele u krevetu. Njima je mnogo lakše ako ih uputite i date povratnu informaciju. Šapnite im vaše želje na uvo, usmjeravajte im ruke gdje želite da budu i slobodno preuzmite kontrolu.

Baš sam sretnik

Da, muškarci zaista osećaju zahvalnost kada ženu vide golu.

Zbog čega bi bila nesigurna u sebe

Muškarci uopšte ne razumiju zbog čega su žene toliko nesigurne kada je njihov izgled u pitanju. Ako krijete grudi rukama, skrivate se ispod posteljine i ne možete se u potpunosti opustiti, muškarac će učiniti sve kako biste se osjećali dobro i opušteno.

Čak je i ta mala doza nedostatka samopouzdanja muškarcima savršeno simpatična, međutim još im je draže kada žena ponosno pokazuje svoju ljepotu.