Evo šta učiniti ako se muškarac očajno ljubi

francuski_poljubac

Sve žene su se vjerovatno barem jednom našle u toj situaciji – napokon su dočekale prvi poljubac s frajerom koji im se sviđa, a onda je uslijedilo ogromno razočaranje.

Dobar poljubac može učiniti i frajera koji se ženi ne sviđa neodoljivim, ali i pokvariti onoga koji joj se jako sviđa. Srećom, sve se može popraviti, a uz ovih nekoliko koraka ćete to lakše učiniti.

Zaboravi na osjećaje

Ako cijelo vrijeme razmišljaš kako da svom dečku kažeš da se loše ljubi, a da mu pri tome ne povrijediš osjećaje, nećeš postići mnogo. Reci mu to na nježan način i odmah mu daj do znanja da želiš poraditi na tome, ali nemoj se previše brinuti o tome hoćeš li ga povrijediti.
Vjerovatno hoćeš kako god okreneš, ali ako ti je stalo da uspijete, to je nešto što duguješ sebi.

Vodi ga

Umjesto da očekuješ da će se stvari popraviti same od sebe, pokušaj ga voditi kroz poljubac i pokazati mu šta ti se sviđa, a što ne.

Otkrij mu šta ti se sviđa

Najbolji način da mu pokažeš da su tvoje kritike bile dobronamjerne je da mu jasno kažeš šta ti se sviđa, a što ne. Tako će svaka tvoja kritika postati konstruktivna i učiniti njegove poljupce boljima. Naravno, dopusti i njemu da ti kaže šta se njemu sviđa, a šta ne – tako ćete oboje napredovati.