Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hanne Polites

Fitness blogerica se pohvalila trbuhom u petom mjesecu trudnoće pa je svi napali

Hanne Polites

Unatoč neumornim kritičarima njenog trudničkog izgleda, ova zaljubljenica u zdrav život ističe kako bi svakoj trudnici preporučila da nastavi vježbati

Fitness blogerica Hanne Polites nedavno je iznenadila svojih 1,3 miliona pratitelja objavom da je trudna, a sada ih je šokirala izgledom.

Naime, počeo joj se nazirati trudnički trbuh i to ne bi bilo čudno da blogerica nije već u petom mjesecu. Pomalo očekivano, mnogi obožavatelji prozvali su je zbog njenog vitkog izgleda kojim se i dalje može pohvaliti.

“Evaliah je sada već stvarno uzbuđena i svakodnevno se predstavlja bebi. Ponekad misli da beba raste u mojim grudima, ali ko je može kriviti kada su ogromne i još rastu istom brzinom”, napisala je Hanne u opisu fotografije na kojoj pozira u društvu kćerke.

https://www.instagram.com/p/Bs7fv0dFPJZ/

Nije trebalo proći dugo da i druge majke krenu dijeliti svoja iskustva s rastom trbuha u trudnoćama. Naravno, mahom su drugačija od njenog.

Tako je jedna napisala kako je “njen trbuh u trećoj trudnoći bio toliko velik da je trebao imati vlastiti poštanski broj”, a pojedine žene su istaknule da je njihov trbuh nakon što se najedu drastično veći od Hanneinog.

https://www.instagram.com/p/BtK-E9elZFB/

Sličan scenarij je prolazila i u prvoj trudnoći kada je gotovo neprimjetnim trbuhom i aktivnim životom uznemirila sljedbenike, ali ih je i tada neumorno upozoravala da negativne komentare ne prima k srcu te da se nepotrebno trude. Također, često je isticala da želi biti pozitivan primjer drugim trudnicama.

https://www.instagram.com/p/BtNbiYDlgWI/

Unatoč neumornim kritičarima njenog trudničkog izgleda, ova zaljubljenica u zdrav život ističe kako bi svakoj trudnici preporučila da nastavi vježbati. Naravno, uz prethodno odobrenje od liječnika, a važno je i prilagoditi vježbe svom trenutnom stanju.