Fotka apartmana nakon iznajmljivanja gostima iz BiH pokrenula rasprave

apartman11

Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca osvanula je fotka uz natpis “kad iznajmiš apartman gostima ih BiH” te pokrenula žustru raspravu.

Naravno, neki su se odmah osjetili prozvanima. “Sreća vam je pa imate dovoljno glupe Bosance na kojima uzimate pare u takvim odronima od apartmana. Drugačije ne bi vjerovatno mogli platiti ni internet priključak iz te vukojebine preko kojeg bi sada srali po Bosancima. Nabije Vas Bosanka!”, komentar je koji je izazvao najviše reakcija.

Ipak najviše “lajkova” skupio je ovaj komentar:

“Evo ja nisam Bosanka nego Dalmatinka i moram ovo komentirat. Nije fer prema našim susjedima koji su tako dobri, dragi i duhoviti ljudi. Nikad se nebi do suza nasmijali da nije njih, a i darežljivi su i nimalo škrti. Ko da mi Dalmatinci ne vrtimo janje i imamo 100 mana i ima nas i primitivaca i naprednih i glupih i pametnih isto kao i Bosanaca i svih ostalih na svitu. Znam jako dobro iz iskustva šporke Šveđane čiste Italijane pristojne Engleze bezobrazne Njemce. Prema tome svi stereotipi padaju u vodu. Neka nama naših Jarana !”