Život i zdravlje

Fotograf otkrio šta se krije iza ove fotografije najpoznatijih mladenaca na svijetu

24/05/2018

Samo dva dana nakon što su izrekli sudbonosno ”da”, Meghan Markle i princ Harry javnosti su predstavili i službene fotografije s kraljevskog vjenčanja. Čast da ovjekovječi njihove najljepše trenutke dobio je slavni fotograf Alexi Lubomirski.

Fotografije su prvo objavljene na službenoj stranici kraljevske palače, ali i sam fotograf podijelio ih je na svojim službenim profilima. Dvije su s porodicom, a na trećoj crno-bijeloj su presretni mladenci.

Lubomirski je sada otkrio i što se krije iza fotografije na kojoj Meghan i Harry poziraju sami.

”Nakon što smo snimili porodične fotografije, krenuli smo prema prvoj proslavi. Pošto je sve bilo dobro organizirano, imali smo valjda tri i pol minute da nešto snimimo. Zamolio sa ih da odemo prema ružičnjaku i to je bilo to. Jedan od onih čarobnih trenutaka kad ste fotograf i sve sjedne na svoje mjesto. Njih dvoje zaljubljeno su šetali po vrtu, ja sam fotografirao, a onda sam im rekao da je vrijeme da krenemo, ali i da prije toga sjednu na stepenice. Poslušali su me i za to vrijeme su se smijali na račun toga koliko su već umorni i iscrpljeni te da su sretni jer je sve gotovo. I tako je nastala ta predivna footgrafija”, otkrio je Lubomirski.

Dodao je da je već u tom trenutku znao da je snimio nešto posebno, ali koliko je slika fantastična shvatio je tek kad je došao u hotel.

Lubomirski je zaslužan i za zaručničke fotografije kraljevskog para.

”Bio sam jako sretan”, zaključio je.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.