Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Gdje odvesti djevojku na drugi sastanak?

23/07/2015

Da bi hemija proradila i da bi se devojka koja vam se dopada zaljubila u vas, prvih nekoliko sastanaka moraju da budu romantični, ali ujedno i zanimljivi, nesvakidašnji. Dobra ideja je ključ uspijeha, jer će mjesto i dobro raspoloženje “odraditi posao”, a vi samo treba da budete zavodljivi, uputite joj koji kompliment i poljubite u pravom trenutku.

Nemojte joj govoriti gdje tačno idete, ali joj barem nešto nagovijestite kako bi znala šta da obuče. Ako se pitate koja su to mjesta na koja biste mogli da je odvedete, evo nekoliko ideja:

– Umjesto klasike poput odlaska u restoran, spakujte korpu za piknik. Sami u prirodi, daleko od ljudi možete da uživate u hrani, pogledu i milovanjima.

– Dobra ideja je i da je odvedete na čas salse. Nemate čega da se stidite, a dobra muzika i opuštena atmosfera, u kombinaciji sa mrdanjem kukova i dodirima će vas još više zbližiti.

– Ugovorite sastanak u dnevnoj varijanti i sačekajte je ispred ulaza u zgradu sa buketom cvijeća i dva bicikla. Vožnja dvotočkašima kroz park ili prirodu savršen je način da provedete drugi sastanak, uz povremene pauze za odmor i poljupce.

– Karaoke bar je takođe dobra ideja. Uz pjesmu i šalu, opustit ćete se i zbližiti.

– Ljetnje večeri su savršene da joj uputite poziv za noćno kupanje na obližnjem bazenu.

– Odlazak u opservatoriju i projekcija zvijezdanog neba, idealna su prilika da upravo tu “padne” prvi poljubac. Dobro će poslužiti i „obično“ noćno nebo i romantična šetnja.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.