Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

doha

Georgina stigla u Katar da bodri Ronalda, ispoštovala je pravila oblačenja

georgina

Georgina je jedna od rijetkih djevojaka koja je slijedila pravila oblačenja i iskazala poštovanje prema zemlji domaćinu. Na stadionu je bila obučena prilično skromno – u zatvorenu, široku košulju i traperice

Svjetsko nogometno prvenstvo ne može proći bez WAGsica. Brojne supruge i djevojke reprezentativaca koji se bore za plasman na prvenstvu u Kataru došle su bodriti svoje partnere. Sada je napokon u Katar stigla i manekenka Georgina Rodriguez.

Georgina se na Instagramu pohvalila da je s djecom došla gledati Cristiana Ronalda na prvenstvu. Jučer su s tribina pratili utakmicu Portugala i Južne Koreje u kojoj je portugalska reprezentacija izgubila rezultatom 2:1.

Georgina je jedna od rijetkih djevojaka koja je slijedila pravila oblačenja i iskazala poštovanje prema zemlji domaćinu. Na stadionu je bila obučena prilično skromno – u zatvorenu, široku košulju i traperice.

“Hvala vam na toplom gostoprimstvu. Bilo mi je zadovoljstvo istraživati grad”, napisala je Georgina nakon dolaska u Dohu.

Portugalska reprezentacija je, inače, izborila prolazak u grupi H s dvije pobijeđene i jednom izgubljenom utakmicom. Južna Koreja drugoplasirana je u grupi, a prvenstvo napuštaju Urugvaj i Gana.