Život i zdravlje

Glamurozna kraljica ljepote iza najtraženijeg narkobosa na svijetu

16/07/2015

Nakon što je iz zatvora u Meksiku pobjegao ‘kralj droge’ El Chapo Guzman, u fokusu policije je njegova supruga, 25-godišnja Emma Coronel, jer pretpostavljaju da će se njih dvoje pokušati sastati.

emma2A Emma Coronel sve je samo ne decentna supruga mafijaškog bossa. Njena ljepota ne smije vas zavarati. Emma je, istina, bila kraljica ljepote, no za El Chapu se udala kako bi se tim brakom ujedinile dvije mafijaške porodice, Coronel i Guzman, koje su stvorile Sinaloa kartel, najjači narko-kartel na svijetu.

Najmanje šest članova Emmine porodice je u zatvoru, uključujući i njenog oca koji je vodio operacije krijumčarenja droge za Sinola kartel iz Meksika u SAD. Emma je također bila uz Eol Chapu kada je uhapšen u februaru prošle godine. Ne treba sumnjati da je upoznata sa svim krvavim brutalnostima kriminalnog podzemlja, piše Daily Mail.

Glamurozna kraljica ljepote El Chapu je upoznala kada je imala samo 17 godina, a vjenčali su se na njen 18 rođendan. Ona je inače treća supruga 60-godišnjeg narkobossa, a 2011. godine u Kaliforniji je rodila djevojčice, blizanke. Ipak, njihov otac nije naveden u rodnim listovima, vjerovatno zato jer je bio najtraženiji čovjek i u SAD-u i u Meksiku.

joaquin-guzman-el-chapo

I opet je, nakon što je pobjegao iz jednog od najčuvanijih zatvora prošle subote na nevjerovatan način – motorom i kroz podzemni tunel.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.