Život i zdravlje

Glavni adut žena za držanje muškarca u šaci

19/07/2015

Udovoljavate mu u svemu, pazite na njega i on vas voli, ali ga i dalje nemate u šaci. Vrijeme je da se okrenete sebi i pokažete malo sebičluka.

Tačno je da prevelika doza samoživosti može da naškodi i vama i njemu, ali umjerenost vam neće uništiti vezu, čak će je ojačati. Za ovo tumačenje postoji i naučna potvrda. Naime, istraživanja su pokazala da su sebične žene sretnije i zadovoljnije sobom i u svojim vezama.

Ako sebičnu ženu definišemo kao potpunu suprotnost onoj koja stoji na usluzi 24 sata dnevno, onda bi trebalo da naučite da mu kažete ne i imate svoj život. Ne samo da ćete njemu izgledati izazovnije i sigurnije, nego ćete i sebi umanjiti stres. Kada se previše dajete, a malo ulažete u sebe i poštujete sopstvene želje, brzo se istrošite i osjećate iskorišćeno.

Zato vam predlažemo da umjerena sebičnost bude vaš adut za zavođenje i stabilnost veze. Ne kažemo da treba da budete ledene kraljice koje ne vide nikog osim sebe, već da zahtijevate svoj prostor, onda kada je to potrebno. Bilo da je u pitanju izlazak sa njim umjesto njegovog odlaska na utakmicu, biranje mjesta za odmor ili trenutak kada ga pošaljete do prodavnice, jer se vama ne ide.

Zar niste puno puta u životu slušali da treba da se borite za sebe? Ta borba podrazumijeva i ljubavno polje. Zato, budite prefinjena, seksi ratnica.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.