Život i zdravlje

Godinu dana lagala porodici i prijateljima da umire od raka

19/05/2015

Dvije prijateljice obrijale su glavu i napravile tetovaže u znak podrške ženi koju su smatrale prijateljicom, nakon što im je rekla da umire od neizlječivog raka. No, kad su to napravile, saznale su da njihova prijateljica Meaghan Hudson laže.

meghan rak1

Naime, Meaghan je godinu dana obmanjivala svoje prijatelje i članove porodice, a pri tome je mnogim ljudima, preko stranice za prikupljanje pomoći, uzela hiljade dolara.

[pull_quote_right]Hudson je prvo svojoj maćehi i ocu rekla kako je bolesna, a onda je to rekla i svojim bliskim prijateljima[/pull_quote_right]

No, neko iz njenog okruženja saznao je za prevaru i prijavio je policiji, te je policija odmah pokrenula istragu i uhapsila prevaranticu. Meaghan je optužena za prevaru i krađu.

Svoju veliku ispovijest ova Amerikanka iz Kalifornije dala je dr. Philu, kojemu je u showu tvrdila da je za sve njene laži kriva želja za pažnjom koja joj je nedostajala kad su neki bliski ljudi iz njenog života preminuli.

“Moja dva djeda, otac moje maćehe koji mi je bio jako blizak i moja prabaka, svi su umrli u proteklih sedam mjeseci. Mislim da sam jednog dana jednostavno bila na nekom mračnom mjestu u svojoj glavi i osjećala sam se kao da nemam bezuslovnu ljubav i podršku koju sam željela i trebala”, rekla je Meaghan.

Kad ju je dr. Phil pitao žali zbog onoga što je napravila, ona je odgovorila da žali. Hudson je prvo svojoj maćehi i ocu rekla kako je bolesna, a onda je to rekla i svojim bliskim prijateljima.

“Ne mogu se uopšte sjetiti kako mi je to tačno palo na pamet. Nisam to isplanirala. Više je to bilo kao nešto što sam odjednom izmislila i onda nisam znala kako da to zaustavim”, rekla je.

Cijela priča počela se urušavati prošlog ljeta kad ju je neko prijavio policiji, a uhapsili su je početkom ove godine. Njena maćeha u nekoliko navrata se javno izvijavala zbog onoga što je Maeghan napravila. Kako je Meaghan sav novac od donacija potrošila, pomajka i otac bili su spremni ljudima koji su im pomogli sve vratiti iz vlastitog džepa.

No, maćeha je otkrila i da to nije bio prvi put da njena pokćerka laže.

Također je lagala da ide na Univerzitet u San Diegu te da je dobila licencu za rad kao medicinska sestra.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.