Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tražišni lideri u BiH

HELL ENERGY je jedan od svjetski najdinamičnijih FMCG brendova

IMG_9046[2]

U Bosni i Hercegovini možete na policama pronaći sljedeće proizvode: HELL Classic, STRONG crveni grejp, STRONG jabuka, STRONG focus i dvije vrste ograničenog izdanja Ice Cool

HELL ENERGY je jedan od svjetski najdinamičnijih FMCG brendova koji se prodaje primarno u Evropi i Aziji. Tokom sjajne strategije prodaje Hell je sada dostupan u preko 50 zemalja širom svijeta, a takođe je vodeći brend u deset država.

Za HELL energetska pića na tržištu Bosne i Hercegovine 2018. godina je bila prektrenica. U martu su postali tržišni lider. Ovaj odličan rezultat uslijedio je nakon svega tri godine prisustva na tržištu BiH, unatoč snažnoj konkurenciji od 40 različitih brendova energetskih pića.

Nakon preuzimanja liderske pozicije na tržištu, nastavili su rast iz mjeseca u mjesec i taj proces i sada traje. Važno je napomenuti, da HELL energetska pića lideri su u prodaji podjednako u velikim trgovačkim centrima, kao i u malim prodavnicama i na trafikama u BiH. Iza tog uspjeha stoji odlična distribucija, uspješna implementacija kampanje sa Bruceom Willisom, stalno digitalno prisustvo kao i sjajne promocije proizvoda unutar trgovačkih objekata.

Generalno, sve planove na tržištu BiH su premašili u 2018. godini. Kada govore o 2019. godini, planiraju nastaviti istim tempom rasta i zadržati lidersku poziciju.

U Bosni i Hercegovini možete na policama pronaći sljedeće proizvode: HELL Classic, STRONG crveni grejp, STRONG jabuka, STRONG focus i dvije vrste ograničenog izdanja Ice Cool. Smatraju da je važno imati energetska pića napravljena od kvalitetnih sastojaka i paziti na mjeru kada se ona prave. HELL energetska pića napravljena su od najboljih sastojaka, ne sadrže konzervanse i ojačanja su sa pet tipova Vitamina B.

Kao odgovoran proizvođač, sugeriraju na pozadini limenke koliko limenki pića je preporučljivo dnevno popiti. Također, ne preporučuju djeci i trudnicama da piju energetska pica.