Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hitlera je seksualno privlačio njegov zamjenik kojeg su zvali “gospođa Ana”

Hess-and-Hitler
Rudolf Hess i Adolf Hitler

Adolf Hitler je imao homoseksualnu crtu, a čak je neko vrijeme u gay hostelu u Beču, piše u profilu nacističkog vođe, koji je izradila CIA.

Dosje od 70 stranica sastavljen je još 1943. godine za tadašnjeg predsjednika SAD-a Franklina D. Roosevelta, prenosi Daily Mail.

Izvještaj je za Amerikance radio antropolog Henry Field, a u njemu je i detaljna analiza Hitlerovog seksualnog života u doba kada je kao mladić živio u Austriji i bio siromašni soboslikar.

Hitler je od 1010. do 1913. godine stanovao u hostelu za muškarce u Beču u kojem su se održavale homoseksualne orgije.

Njemačkog vođu, piše u izvještaju, kasnije je seksualno privlačio i njegov zamjenik, Rudolf Hess, koji je bio poznati transvestit. Hess je na balove dolazio odjeven u žensku odjeću, a u gay krugovima je bio poznat kao “gospođa Ana”.

Hitler je u dokumentima opisan kao “sadomazohistički tip muškarca s jako izraženom homoseksualnom crtom”.

“Njegov je seksualni život dualan kao i njegov politički život. U isto je vrijeme homoseksualan i heteroseksualan, socijalist i žestoki nacionalist, muškarac i žena… Njegova seksualna situacija bila mu je izvor nevjerojatnih frustracija”, piše Henry Field.

Psiholog Henry Murray koji je vođu Trećeg Reicha proučavao za vrijeme 2. svjetskog rata naveo je da je ovaj u seksualnom životu bio mazohist koji je ponižavao i maltretirao partnerice. Smatrao je da su seksualni odnosi nešto prljavo.

Njegova partnerica Eva Braun imala je sobu u njegovoj rezidenciji u Berlinu i mnogi misle da par nikada nije spavao zajedno. Da bi mu poboljšali seksualni život liječnici su mu ubrizgavali ekstrakt od sjemena, testisa i prostate mladih bikova.

Također, imao je mikropenis – patio je od stanja poznatog kao hipospadija što je rezultiralo njegovom neobično malom “muškošću”, tvrde historičari.