Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zodijak

Horoskopski parovi koji će se najvjerovatnije varati u vezi

Jeste li se ikada zapitali koja vrsta partnera najvjerovatnije vara?

Pa, ispostavilo se da bi zvijezde mogle znati nešto o tome. Koji su najgori parovi objašnjava astrologinja Valerie Mesa.

1. Ovan i Bik

– Između ovih znakova postoji jaka hemija, budući da Ovnom vlada Mars i Venera vlada Bikom, što ih čini savršenim parom, ali samo u zvjezdanom smislu jer Mars želi dominirati Venerom, a Venera želi biti pod dominacijom Marsa – objasnila je astrologinja Valerie Mesa.

– Međutim, Bik će s Ovnom doživjeti neugodno otriježnjene, s obzirom na to da ovaj znak vatre nije ni blizu toliko vjeran kao Bik – dodala je.

Naglasila je da ovo neslaganje oko monogamije izaziva puno problema u njihovoj vezi jer sama veza nema čvrste, zajedničke, temelje.

2. Blizanci i Vaga

– Ova dva horoskopska znaka su potpuno očarana jedan drugim, jer su pod vlašću istog elementa. Osim toga, Vaga je potpuno zaljubljena u Blizančevu prevrtljivu prirodu i mentalno poticajni humor – rekla je Mesa.

No Vaga nije svjesna da Blizanci preziru veze i ‘vezivanje’, što je potpuno suprotno od onog što Vaga želi, objasnila je. To stvarno može uzrokovati napetost u odnosu i tendenciju da se veza brzo raspadne, piše YourTango.

3. Rak i Jarac

– Upozorenje: polarne suprotnosti! Rak uživa u tome što mu se udvara pravi gospodin ili dama Jarac, a ozbiljan Jarac ne može, a da se ne zaljubi u Rakovu senzualnost. Međutim, Jarac će brzo uvidjeti da Raku veza brzo dosadi – rekla je Mesa.

To je uglavnom zato što Jarac nikada u potpunosti neće udovoljiti Rakovim seksualnim željama, objasnila je.

4. Lav i Strijelac

– Ova dva znaka su znakovi vatre i u potpunosti su očarani jedan drugim. Međutim, Lavov talent u spavaćoj sobi nije dovoljan da bi Strijelac trpio njegovu/njenu opsesivnu potrebu za stalnom pažnjom, jer ipak, Strijelac ima puno obveza i pun raspored društvenih događanja – objasnila je Mesa.

Ta razlika u njihovim potrebama uzrokuje svađe oko zajednički provedenog vremena, gdje ga Lav želi više, a Strijelac manje.

– Unatoč hemiji među ovim znakovima, Strijelac nikada neće Lavu pružiti kraljevski tretman koji on očekuje – zaključuje.

5. Škorpion i Ribe

Čovjek bi mislio da su ova dva znaka stvorena jedno za drugo, ali veza i strast su dvije različite stvari. U stvarnosti oba znaka su prepodli za vlastito dobro – objašnjava Mesa.

– U ovoj vezi ne bi jedan partner varao drugog, već bi oba partnera imala ‘nekog sa strane’, a oboje su i skloni laganju i varanju kako bi nastavili svoje dvolično ponašanje. Ovo je savršen primjer stare poslovice ‘kako ti prema drugome, tako i on prema tebi’ – rekla je.

6. Vodenjak i Djevica

– Potpuno različite energije, ali neobično slične, s obzirom na to da su oboje intelektualni snobovi. Međutim, unatoč Vodenjakovoj trenutnoj privlačnosti prema Djevičinoj glumljenoj nevinosti, on se u sekundi može okrenuti i početi zavoditi nekog drugog – kaže Mesa.

Štaviše, napominje da se Djevica ionako ne bi dobro nosila s Vodenjakovom spontanošću, što bi moglo izazvati nevolje u vezi, a na kraju i raskid.