Život i zdravlje

astro

Horoskopski znak otkriva kakav muškarac ženu najviše privlači

16/01/2020

I dok se jedne pale na neizlječive romantičare, druge više privlače macho muškarci, a veliku ulogu u tome, navodno, igra i horoskop

Svaka žena ima određeni tip muškarca koji je najviše privlači.

I dok se jedne pale na neizlječive romantičare, druge više privlače macho muškarci, a veliku ulogu u tome, navodno, igra i horoskop. Postoji savršen tip muškarca za svaku od četiri grupe znakova pa provjerite kakav je vaš:

Vodeni znakovi – Rak, Ribe, Škorpion

Vodeni znakovi uvijek su spremni za akciju i obično su jako spontani pa iste stvari cijene i kod potencijalnih partnera. Ako ste rođene u jednom od ovih znakova, treba vam muškarac koji baš poput vas voli izlaske, putovanja i avanture.

Vatreni znakovi – Lav, Ovan, Strijelac

Pristojni i dobri muškarci jednostavno ne privlače žene rođene u vatrenim znakovima. Njima su puno zanimljiviji “zločesti” dečki koji će unijeti malo uzbuđenja i akcije u vezu. No, budite oprezne da ne biste naletjele na nekog zbilja opasnog frajera koji donosi samo probleme.

Zračni znakovi – Blizanci, Vaga, Vodolija

Žene rođene u ovim znakovima obično su dosta nesigurne pa im je potreban odlučan i dominantan frajer na kojeg se mogu osloniti i koji će im, s vremenom, pomoći da i same izgrade samopouzdanje. Zračni znakovi se zato najčešće i pale na muškarce koji vole preuzeti inicijativu i ponašaju se zaštitnički prema njima.

Zemljani znakovi – Djevica, Bik, Jarac

Zemljanim znakovima u životu je jako bitna finansijska sigurnost pa ih najviše privlače uspješni muškarci koji im je mogu i osigurati, dok duge vrijednosti padaju u drugi plan. No, ako ste rođene u jednom od ovih znakova, novac i karijera vam ne bi trebali biti prioritet u pronalaženju partnera, već samo dodatni bonusi.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.