Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Horoskopski znakovi koji moraju završiti zajedno

ljubav

Ribe i Djevica

Ribama je sve opušteno ko da žive u svijetu u kome nema briga. One su rođeni optimisti, a po pitanju ljubavi i seksa prilično nezasiti. Rijetki među njima imaju moralnih zadrški, pa ćete često sresti osobu u znaku Ribe koja po pitanju seksa veoma liberalna.

Sa druge strane, Djevica je mali “diktator” koji voli da se zna kada je vrijeme za zezanje a kada za ozbiljne stvari. Nevolja je u tome što taj model primjenjuju i u seksu. Kada se spoji sa Ribom, Djevica dobija vjetar u leđa i njene osobine se udvostručavaju, a u kombinaciji sa ovim nezasitim seksualnim mađioničarima neminovno ostvaruju fatalnu kombinaciju. Mogu se i jedni i drugi opirati i tvrditi da svoj emotivni život racionalno vode i kontrolišu, ali ovu vezu neće moći da izbjegnu.

Prije ili kasnije ova dva znaka će se rastopiti u divljoj požudi.

Strijelac i Blizanac

Ova dva znaka se pretjerano privlače i tu nema dileme. Njihova kompatibilnost mogla bi se opisati samo kao karmička, jer njihovi senzibiliteti i skrivene želje prosto savršeno dopunjuju jedna drugu.

Strijelčevi, ionako divljih hormona, hemijski reaguju na prisustvo Blizanaca i njihov uticaj na psihu se povećava i preuzima kontrolu nad ovim racinalnim Znakom. Libido, emocije, želja i psihička zavisnost od Blizanaca je neminovna. Potrebno je samo smjestiti ih u istu sobu i varnice počinju.

Blizanci sa druge strane, svjesno ipak više vole Jarčeve, ali ni oni tu mnogo ne odlučuju. Po pitanju spoja sa Strijelčevima ovu problematiku ipak češće rješavaju njihove genitalije nego mozak. Njihove intimne seanse mogu biti maratonske, a izjave nježnosti u javnosti pretjerane i nepodnošljive.