Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Horoskopski znakovi koji neće imati sreće u ljubavi u aprilu

zena

Astrolozi mnogim horoskopskim znacima predviđaju uspjeh na ljubavnom planu u aprilu, a koja su to tri znaka koja ovog mjeseca neće imati sreće u ljubavi pročitajte u nastavku teksta.

Djevica
S retrogradnom Venerom u kući veza Djevice, prve dvije sedmice aprila 2017. godine biće intenzivni, ali komplikovani. Retrogradna Venera može donijeti blokade, odlaganja, na površinu mogu isplivati neki stari problemi, čak i stare veze, pomirenje, jačanje osjećanja ili druge značajne događaje u vašem ljubavnom životu. Venera kreće direktnim hodom 15. aprila 2017. godine. Druga dekada aprila na neki način može biti nejasna i može donijeti neočekivane situacije. Tokom mjeseca bićete na testu, zbog kvadrata između Venere i Saturna i ti testovi mogu se događati kod kuće, unutar porodice ili povezano s vlasništvom. Novac i posao su isto tako potencijalne mete.

Vaga
April 2017. godine neće početi najbolje. Bićete zainteresovani za svoj ljubavni život zato što je Sunce u kući parova Vage, ali Mars, vladar iste kuće je retrogradan. Ta kuća govori o obavezama, poslu ili bolesti. U vašem ljubavnom životu može doći do krize ili vaš partner može prolaziti težak period. Može se raditi i o zajedničkim obavezama, brigama i finansijama. Stvari se okreću na bolje u posljednjoj dekadi aprila 2017. godine, kada Mars, vladar kuće parova, dođe u bolji položaj. Situacija se poboljšava krajem mjeseca, kada Venera ulazi u kuću parova i krene direktnim hodom.

Strijelac
April 2017. godine nije najprijatniji mjesec. Sunce je smješteno u kući ljubavi, i obećava strastven, senzualan i pustolovan mjesec. Istovremeno je Merkur, vladar kuće parova Strijelca, retrogradan i smješten u kući obaveza Strijelca i postavlja zahtjeve ili onemogućuje da stvari teku u željenom smijeru. Venera, planeta ljubavi, kreće se na području kuće i porodice i isto je retrogradna u prvom dijelu mjeseca. Čak i da postoji potencijal za strastvenu ljubav, nešto neće ići kako bi željeli, nešto će vas pogurati ili zadržavati na jednom mjestu i nećete moći da se zabavljate. Ali, ko zna, možda je došlo vrijeme za preuzimanje odgovornosti ili da se na neki način smirite.