Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šta kažu zvijezde

Horoskopski znakovi koji se najviše svađaju sa svojim partnerima

par unsplash

Ovaj tvrdoglavi znak sklon je svađama sa svojim partnerima jer njegovi pripadnici ne mogu shvatiti da i oni griješe

Dok neki parovi žive u s u savršenom skladu i usredotočeni su na ljubav i kompromis, drugi se ponašaju kao pas i mačka te im svađe ne prestaju,

Ovi se horoskopski znakovi po cijele dane svađaju sa svojim partnerima, kako piše Pinkvilla.

Lav

Lavovi često vjeruju da su centar svemira pa su nefleksibilni u mnogim stvarima. Budući da od svojih partnera očekuju saradnju i kompromis, često se svađaju i ne posustaju od onog što odluče ni kad očito nisu upravu.

Škorpion

Škorpioni moraju uvijek biti u pravu. Iako to naravno nije uvijek moguće, ovaj tvrdoglavi znak sklon je svađama sa svojim partnerima jer njegovi pripadnici ne mogu shvatiti da i oni griješe. Također, boje se dati priznanje partneru i za male stvari kao što je održavanje čistoće doma, pomoć u odgoju djece i slično, pa svađama nema kraja.

Blizanci

Blizanci imaju visoko samopoštovanje. Ako ikad od partnera čuju neki neugodni komentar, neće to pustiti, već će odmah uzvratiti. To često dovodi do žestokih svađa čak i oko trivijalnih stvari, što može pokvariti dan za oboje.

Vaga

Ne postoji niko tako tolerantan kao Vaga, ali čak i ona ima svoje granice, ako se npr. osjeti omalovaženo od strane partnera, doći će do žestoke svađe. Izgovoriti će se ružne stvari, a i Vaga je poznata po pasivno-agresivnom ponašanju.