kolinda grabar kitarović

Hrvatska predsjednica otkrila kako je uspjela vratiti vitku liniju

New Project

U iskrenom razgovoru dodala je kako je danas najponosnija što opet stane u maskirne hlače, kupljene prije deset godina u Americi

Nekadašnja militarizirana zona omiljena je ljetna oaza 51-godišnje hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

U vojnom objektu Peneda, na Brijunima, rado provodi slobodno vrijeme i puni baterije, a upravo tamo ugostila je i ekipu magazina Glorija, kojima je tamo otkrila i neke svoje male rituale, ali i tajne njenog sve vitkijeg izgleda.

Kako je priznala, veoma joj je važno šta unosi u organizam, ali i da ne bi mogla biti na dijeti koje zahtijevaju post.

“Zbog obveza ne smijem biti gladna jer u suprotnom mozak ne funkcionira kako treba. Priznajem, prije sam se znala tješiti hranom, pogotovo sendvičima nakon napornog radnog dana, što me i dovelo do viška kilograma.”

U iskrenom razgovoru dodala je kako je danas najponosnija što opet stane u maskirne hlače, kupljene prije deset godina u Americi.

“Mnogi me pitaju u čemu je tajna moje vitkosti, a ja kažem da dobru liniju zahvaljujem kretanju i mediteranskoj prehrani. Međutim, svima savjetujem da se, prije nego što krenu mršavjeti, posavjetuju s ljekarom ili nutricionistom.”

Predsjednica Hrvatske je, nakon savjetovanja, iz svoje prehrane gotovo sasvim izbacila šećer, kao i bijeli kruh, kafu izbjegava zbog kofeina, crno vino zbog intolerancije na histamin, a od masnoća koristi isključivo domaće maslinovo ulje i malo maslaca.