Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

objavio video na youtubeu

Hrvatski influencer: Više nam je pomogla bosanska nego naša ambasada

New Project (18)

Nije ovo prvi put da stižu pohvale na račun našeg ambasadora u Indoneziji Muhameda Halilovića u vrijeme svjetske pandemije korona virusa

Davor Gerbus, hrvatski influencer koji je sedmicama bio “zarobljen” u Indoneziji, vratio se u Hrvatsku. Gerbus je snimio cijeli proces povratka kući. Video je objavio na svom YouTubeu, a ispričao je i snimio sve detalje putovanja.

Kaže da povratak kući njega i njegovog suputnika Amera ne bi bio moguć bez ambasadora Bosne i Hercegovine u Indoneziji koji im je omogućio put kući.

“Iz hrvatske ambasade su nam jasno dali do znanja da nemaju ta sredstva”, kaže Gerbus. Spomenuo je kako im je ambasador Halilović pomogao pri povratku te da bi zasigurno ostali u Indoneziji do daljnjeg da nije bilo pomoći bosanskohercegovačkog ambasadora.

Gerbus je prvo letio s Balija u Jakartu, a onda iz Jakarte u Dohu. Zatim su iz Dohe letjeli u Frankfurt, a iz Frankfurta u Zagreb.

“Let iz Frankfurta je pun. Fizičko distanciranje nula bodova. Nadamo se da se nećemo razboljeti”, kazao je influencer.

Nije ovo prvi put da stižu pohvale na račun našeg ambasadora u Indoneziji Muhameda Halilovića u vrijeme svjetske pandemije korona virusa.

Ambasador Halilović studentima Strahinji i Srđanu pružio utočište u svojoj kući