Život i zdravlje

Iskrena ispovijest udate žene: Svakodnevno varam svog supruga

13/07/2016

U iskrenoj ispovijesti za Daily Star, jedna je udata žena odlučila otvoriti svoju dušu i progovoriti o životu sa svojim suprugom, ali i ljubavnikom. Evo zašto supruga ne ostavlja, a zašto ne želi ni prekinuti vezu s ljubavnikom.

Priču o braku započela je ovako:

– On je predivna osoba, ali među nama nema hemije. Tokom seksa razmišljam o tome što trebam dodati na listu za kupovinu ili koja bi pjesma dobro pristajala mojoj sahrani. Kad završimo, on ispušta najgore moguće zvukove i ispituje me “Kako je tebi bilo”. Naravno da lažem, a zvučim uglavnom ovako – “Ma predivno dragi, kao i svaki put dosad”.

No mislim da i on, kao i ja, zna da me do orgazma neće dovesti pa sve i da vodimo ljubav odsad do Božića. Kao posljedica svega nastao je moj izvanbračni život. Varam supruga svakodnevno jer naš je brak užasno dosadan. Žudim za strasti, trebam pravog muškarca. Maštam o muškarcima koji su potpuna suprotnost mom suprugu – muškarcima koji su lukavi i koje je teško kontrolirati.

Moj trenutni ljubavnik je bivši pljačkaš banaka, dok su drugi bili lopovi ili trgovci automobilima. S trenutnim ljubavnikom uživam u divljem seksu nakon kojeg sam potpuno iscrpljena za bilo što u krevetu sa svojim mužem. Moj suprug ima naviku kasno leći, pa sam ja u krevetu prije njega, a kad on stigne u sobu, i ako ne spavam, pretvaram se da spavam. Moj problem je taj što se u jednom trenutku osjećam živom, a u drugom se gadim sama sebi i osjećam krivnju.

Nedavno sam na jednoj zabavi čula kako moj suprug govori svom prijatelju da me voli svim srcem i da ne bi mogao živjeti bez mene. Dodao je da bi umro kad bi se s nama nešto dogodilo. Sada se osjećam grozno jer mu petljam iza leđa. I ne znam šta da radim – rečenica je kojom je ova supruga završila svoju ispovijest.

Komentari