Život i zdravlje

Isplanirao savršenu prosidbu, a onda mu je prsten pao u more

31/08/2015

Mnogim ljudima planiranje savršenih zaruka predstavlja stres, jer strahuju što to sve može krenuti u pogrešnom smjeru. A to se baš dogodilo ovom muškarcu. Iako je sve pomno isplanirao u ključnom trenutku zaručnički prsten mu je pao u okean.

Kayla Harrity napisala je na svom Facebooku da ju je njen dečko Matthew Picca odlučio zaprositi na njima posebnom i omiljenom mjestu, na molu ispred restorana u Southportu u sjevernoj Karolini. Kleknuo je i tada su krenuli problemi. U trenutku kada je otvorio kutiju s prstenom, on je ispao i pao u more. Bio je to stravičan trenutak, priznao je Picca kasnije za BuzzFeed. No cijelu situaciju spasili su potpuni stranci.

Kada je prsten pao u more odmah su priskočili Kaylini članovi porodice i krenuli tražiti prsten. U baru su u tom trenutku sjedila trojica muškaraca koja su uživala u druženju i pivu, a čim su vidjeli što se dogodilo istog su se trena odlučili pridružiti potrazi.

Jedan od njih je čak odjurio doma po masku. Nakon sat i pol potrage jedan od muškaraca Kyle Blusher napokon je pronašao je prsten. I prosidba se mogla nastaviti.

“Bili smo mokri, umorni ali trenutak nije mogao biti savršeniji. Svi ljudi oko nas su pljeskali i zviždali”, rekla je Kayla, dodajući da ljepšu prosidbu ne bi mogla poželjeti.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.