Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ispovijest djevojke koja je rođena s dvije vagine

djevojka123

Djevojka rođena s dvije vagine, dvije maternice i dva cerviksa, koja nije željela otkriti svoje pravo ime, već samo nadimaka nurseryRN na Redditu je opisala svoj život s neobičnim medicinskim stanjem. Potom je sa svojim dečkom odgovarala na brojna pitanja znatiželjnika koje je posebno mučilo kako izgleda njihov seksualni život.

NurseryRN, koja je otkrila da je u ranim 20-ima, priznala je da je svoje stanje otkrila sa 16 godina.

“Imam dvije maternice i dvije vagine, s obje je moguć seks. Osim toga, moguća je i trudnoća u obje maternice. Postoji rizik da će moja djeca biti malena ili prijevremeno rođena, jer su maternice manje od normalnih. Dijete ću moći roditi samo carskim rezom.

Na svaku maternicu je spojen jedan jajnik i jajovod. Menstruaciju imam, hvala bogu, samo jednom mjesečno. Liječnik mi je rekao da mogu koristiti dva tampona za svaku maternicu, no koristim po jedan i funkcionira. Mogli su mi ukloniti pregradu između maternica i pretvoriti ih u jednu, no posljedica operacije bilo bi ožiljkasto tkivo, a u vaginu bih svaki dan trebala umetati kalup i nositi ga šest mjeseci kako bi se sve unutra prilagodilo.

Moj je seksualni život dobar, no ovisi o tome u koju vaginu moj partner penetrira. Nalaze se jedna pored druge, no lijeva je manja pa više boli. Zbog mog septuma G točka je zakrivljena, no što se svega ostalog tiče, nisam drugačija od drugih žena”, napisala je.

Njen dečko otkrio je da je seks s njegovom djevojkom drugačiji no s bivšim djevojkama, no zaključio je i da su sve vagine različite. Tvrdi da ne primjećuje da njegova djevojka ima dvije vagine, ali nastoji penetrirati u desnu, jer je njegovoj djevojci ugodnije.

NurseryRN nije jedina s ovim stanjem, o njemu je ranije progovorila i Cassandra Bankson, 23-godišnja blogerica iz San Francisca.