Ispovijest: Suprug bi poludio da sazna čije je naše mlađe dijete

mujer-triste-con-depresion

Kolumnistica “The Suna” Deidre redovno savjetima pokušava riješiti probleme žena koje joj se javljaju, a i ovaj je put dobila poprilično čudno pismo.

“Draga Deidre, ne mogu odoljeti sjajnom seksu sa šogorom koji je i otac mog najmlađeg djeteta. Znam da bih trebala stati, no nikad nisam imala bolji seks. Uselila sam se s tadašnjim dečkom (a, danas mužem) prije pet godina, prije nego nam je rođen sin.

Vrt nam je bio u totalnom haosu, izgledao je kao smetljište. Muževa sestra rekla je da će njen dečko doći i odvesti smeće ako ga očistimo. Upoznala sam ga kad je došao pokupiti smeće i bio je nevjerojatno seksi. Sad su mu 34 godine, dok ja i muž imamo 28.

Nekoliko mjeseci kasnije rekao mi je da me želi vidjeti. Nisam mogla odoljeti i završilo je divljim seksom, a naše igrice traju još otad. Seksualni život s mužem praktički je završio godinu dana nakon što smo se vjenčali, prije tri godine. Njega kao da nije briga.

Prošle godine ostala sam trudna i kćer mi sad ima tri mjeseca. Moj muž ništa ne sluti, no ja sam odmah znala da dijete nije njegovo. S druge strane, moj ljubavnik prihvatio je da je dijete njegovo i rekao mi je da će biti tu za kćerku bude li ga ikad trebala, no naš odnos ne može nikad prerasti u nešto više nego je sad. Viđamo se često preko porodice i prijatelja i rekla sam mu da sa seksom moramo stati.

Tad je počeo s “mindfuckom”. Pokušao me učiniti ljubomornom flertom s mojom najboljom prijateljicom i bio je bijesan kad je otkrio da mi je rekla. Svog muža više ne volim, između nas nema više ništa. Pokušala sam ga ostaviti, no za dobrobit djece lakše je ovako. Ne znam voli li me ljubavnik. Sve je tako komplicirano. Znam da bih trebala stati, no ne znam kako…”

Deidre joj je odgovorila:

“Ako te iskreno volio, ponudio bi ti vezu i da budete zajedno, a to se očito neće dogoditi. No, to ne znači da bi trebala ostati s mužem.
Ostajanje s njim samo zbog djece rijetko može funkcionirati, s obzirom na to da čak i djeca mogu osjetiti da nešto ne valja.

Daj svojoj vezi posljednju šansu. Reci suprugu da se oboje morate više potruditi. Ako to ne upali, bolje se razdvojiti prijateljski nego biti u praznoj vezi. Bilo kako bilo, tvoja kćerka će prije ili poslije saznati istinu o svom ocu. Idealno, on bi barem trebao plaćati alimentaciju i biti dio njenog života.”