Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ispovijest žene koja je deset godina bila u vezi sa serijskim ubicom

MAIN-Holly-Eudy-dated-a-serial-killer

Žena koja je deset godina bila u vezi sa serijskim ubojicom i nije imala pojma o dvostrukom životu svojeg partnera, prvi je put progovorila za javnost.

Holly Eudy bila je partnerica Todda Kohlheppa (45) iz Južne Karoline koji je prošle godine uhvaćen nakon što je policija na njegovom imanju u Južnoj Karolini pronašla Kalu Brown (30) zaključanu u kontejneru, “vezanu lancem kao pas”.

Policija je dan kasnije na imanju pronašla i zakopano tijelo njezina dečka Charlesa Cravera (32) kojeg je Kohlhepp ustrijelio pred njezinim očima, piš Jutarnji list.

Netom nakon hapšenja Kohlhepp je policiji priznao da je odgovoran za ubistvo ukupno sedam osoba, od kojih je njih četvero ubio 2003. godine. Serijski ubica ubistvo je priznao i pred sudom kako bi izbjegao smrtnu kaznu – na kraju je osuđen na sedam uzastopnih kazni doživotnog zatvora.

Eudy je za Inside Edition rekla da je imala sumnji da nešto nije u redu s njezinim dečkom, ali nije bila sigurna što:

– Znala sam da mi nešto s njima ne štima, ali nisam mogla uperiti prostom na konkretnu stvar.

Na pitanje što ju je privuklo k njemu rekla je da joj je Kohlhepp “pružao mnogo pažnje i da se kraj njega osjećala važnom”. Vezu sa serijskim ubicom započela je 2006., tri godine nakon što je ubio svoje prve četiri žrtve. Između ostalog, Toddu je pozajmljivala i novac koji je iskoristio za kupnju kontejnera u kojem zaključao Karlu Brown.

On joj je rekao da kontejner treba kako bi uskladištio zalihe. Kad je ona ušla u kontejner ništa joj se nije činilo sumnjivim jer je bio ispunjen konzervama hrane i zalihama vode.

S druge strane, gospođica Brown vidjela je pravo lice serijskog ubice za vrijeme kad je bila zatočena u tom istom kontejneru:

– Hvalio mi se koliko je ljudi ubio. Objasnio je da je ubio mog momka jer je “lakše kontrosatu ljude jednom kad im oduzmeš nekog koga su voljeli” – ispričala je Brown.

Nakon što je spašena Brown je na putu prema bolnici rekla policiji kako joj je Kohlhepp otkrio da “namjerava ubiti neku djevojku koja se zove Holly”. Očito, bilo je riječ o njegovoj tadašnjoj partnerici koja nije slutila s kakvim je manijakom u vezi.

– Kada sam to čula prvi put, zaprepastila sam se – rekla je Eudy.