Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sol Azur

Istanbul i ove godine omiljena destinacija bh. građana

istanbul

Velika potražnja za omiljenim evropskim destinacijama se pokazala već u ranoj fazi rezervacija, tokom First Minute perioda

Agencija Sol Azur & Buena Vista je i ovaj put svojim klijentima tradicionalno predstavila bogatu ponudu sa 19 različitih aranžmana za Novu 2019. godinu.

Velika potražnja za omiljenim evropskim destinacijama se pokazala već u ranoj fazi rezervacija, tokom First Minute perioda. Nekoliko aranžmana je popunjeno sredinom Novembra, a posebna zainteresovanost je iskazana za ovogodišnji novitet u ponudi – “Valensija-Barselona-Madrid”.

“Kombinacija popularnih španskih destinacija je rezultirala veoma brzom reakcijom klijenata iz Bosne i Hercegovine, te je ovaj avio-aranžman popunjen već u prvih deset dana prodaje. Putnici će uživati u nezaboravnom osmodnevnom putovanju kroz tri najveća grada u Španiji. To će biti zaista predivno iskustvo.” – kazali su nam iz agencije Sol Azur & Buena Vista.

Romantični gradovi poput Pariza, Venecije, Verone, te Milana su i ove godine održali titulu hit putovanja. Doček Nove Godine na ovim destinacijama je uvijek poseban, pa se nerijetko putnici odluče posjetiti ih ponovo.

Kada je u pitanju Grad svjetlosti, Pariz, putnici mogu izabrati bus-aranžmane sa sedam ili šest dana, dok kod talijanskih gradova je putovanje nešto kraće, svakako zbog manje udaljenosti od Bosne i Hercegovine.
Glavni gradovi Austrije i Italije su jako popularna i česta destinacija putnika iz naše zemlje, te za Beč i Rim nije ostalo još mnogo slobodnih mjesta za novogodišnju proslavu.

Vrlo očekivano i tradicionalno, građani Bosne i Hercegovine su ponovo dokazali koja im je omiljena destinacija – jedini grad na dva kontinenta, Istanbul.

“Ogromna zainteresovanost za Istanbulom je bila očekivana, te smo spremno prihvatili sve one koji su Novu godinu odlučili provesti u ovom prelijepom gradu. U našoj agenciji se možete raspitati o tri različita aranžmana za Istanbul – dva podrazumijevaju putovanje avionom, dok je jedan predviđen za putnike koji preferiraju putovanje autobusom. Slobodnih mjesta još uvijek ima, pa zainteresovanima preporučujemo da što prije obezbijede svoje, te uživaju na putu kroz kulturni, historijski i ekonomski centar Turske.” – kazali su iz agencije Sol Azur & Buena Vista.

Za više informacija posjetite www.solazur.ba ili pozovite broj telefona 033 550 540.