Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Istetovirala pet ruža za svako dijete koje je izgubila u zatočeništvu

Michelle-Knight

U podrumu kuće Ariela Castra u Clevelandu 2013. pronađene su tri žene koje su bile zatočene više od deset godina.

Žene su nestajale u periodu od 2002. i 2004. godine kada su bile stare 14,16 i 20 godina.

Michelle-Knight1111Sve ih je oteo nakon što su prihvatile Castrovu ponudu za prevoz. Nakon godina torture uspjele su pobjeći. Otete su bile Amanda Berry, Gina DeJesus i Michelle Knight.

Upravo Michelle danas ima 34 godine i zanimljiv način na koji je sa sobom odlučila nositi prošlost, ali je i prihvatiti kao dio sebe. Ona je naime tetovažama obilježila ključne stvari koje se odnose na sudbinu koja ju je zadesila zajedno s još dvije djevojke, prenosi Daily Mail.

Tako na lijevoj ruci ima pet ruža, a svaka od njih je za po jedno dijete koje je pobacila dok je bila u zatočeništvu. Svaki put kada bi nakon zlostavljanja njenog otmičara ostala trudna, imala bi spontani pobačaj jer ju je zlostavljač tukao i izgladnjivao kako bi ga uzrokovao.

No, i druge tetovaže nose priču o zastrašujućim detaljima njezine otmice. Na prsima ima crtež bebe uz riječi ‘Prelijepo za Zemlju’, a na desnoj ruci medvjedića ukrašenog srcima, kojeg je zapravo sama nacrtala u zatočeništvu. Na zglobu desne ruke ima zelenog zmaja ‘da je štiti’, a glava na njenom listu, koja je djelomično kostur, a djelomično ‘živa’, predstavlja njezinu prošlost i budućnost.

Michelle-Knight2

Inače, oteta je u večeri kada je pokušavala pronaći lokaciju gdje se trebala sastati sa socijalnim radnicima kako bi pokušala razgovarati o eventualnom budućem skrbništvu nad tada 2-godišnjim sinom, a kojeg su joj odnijeli nakon što mu je dečko njene majke slomio ruku.

 

Pokušala je dogovoriti da ponovno dobije skrbništvo nad njim, no on je udomljen i posvojen, danas bi trebao imati 14 godina i možda nikad neće znati ko mu je zapravo majka. Nakon što je oslobođena rekla je kako neće pokušati kontaktirati sina i posvojiti ga jer se boji da bi on ostatak života živio pod teretom njene prošlosti, budući da se o trima ženama pisalo u svim svjetskim medijima nakon što su izašle iz pakla otmičara.

castro123

Inače, Ariel Castro kasnije je osuđen na doživotni zatvor i dodatnih 1000 godina zatvora, a iako je odbacivao krivnju, kasnije se nagodio i priznao je kako bi izbjegao smrtnu presudu. Morao je potpisati i dozvolu za rušenje kuće u kojoj je držao žrtve, a rušenju je prisustvovala i Michelle.

Nedugo nakon toga Castro je pronađen obješen u svojoj zatvorskoj ćeliji.