Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Život i zdravlje

Iza ove fotografije krvavih patika krije se veoma potresna priča

24/06/2015

Jedan bolničar je na društvenoj mreži Reddit objavio fotografiju krvavih patika 16-godišnjeg tinejdžera i uz nju priču o spašavanju pod naslovom “Ovo je moj život”.

“Neki će zbijati šale na račun ovih patika i krvi. Ali znajte ovo, 16-godišnjak neće ugledati sutrašnju svjetlost dana. Upravo sam proveo 45 minuta pokušavajući da poništim grešku ovog djeteta, ali to nije pomoglo. Ne budite glupi, ljudi. Vidite kako je nama bolničarima”, napisao je medicinski radnik, a ljudi koji su to vidjeli insistirali su da detaljnije napiše o čemu se radi.

Bolničar je na zahtijev mnogih nastavio priču rekavši da on ima 23 godine i da se tim poslom bavi od 19. godine.

“Dvojica mladića uznemiravala su jednog radnika obezbjeđenja. On ih je ljubazno zamolio da napsute prostorije zgrade, ali oni su postali agresivni i nečim su ga gađali. Čuvar ih je otjerao, ali su se ubrzo vratili sa prijateljima i jedan mladić je čak i pucao u vazduh. Radnik je tada pozvao kolege i tu je došlo do još većeg vatrenog obračuna”, opisuje radnik Hitne pomoći.

Nakon pucnjave neki od nasilnika su pobjegli, dok je one ranjene čuvar pokušao da spasi. Hitna pomoć u kojoj je bio vlasnik krvave fotke stigla je na mjesto obračuna posljednja.

“Uradio sam sve što sam mogao za njega i iako nam je falilo deset minuta do bolnice – on nije preživio”, završio je potresnu priču.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.