Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Izgubio 50 kg pijući napitak koji vi sigurno nećete probati

dave

Dave Murphy je 54-godišnji muškarac iz Essexa koji koristi nesvakidašnju metodu da izgubi suvišne kilograme, piše LadBible.

Naime, sve što Dave konzumira su dvije čaše njegovog urina i jedan grejp. Ponekad vara s ovom dijetom pa pojede i malo čipsa. Kaže da je na ovaj način izgubio 50 kilograma te da nikad nije bio zdraviji i vitkiji. Počeo je piti urin prije šest godina.

“Osim što se osjećam bolje, ne treba mi više puno novaca za život. Upravo zbog mokraće koju pijem, ne trebam trošiti na hranu”, rekao je. “Kao ljudi uopće ne trebamo toliko jesti. Urin sadrži sve što čovjeku treba”, dodao je.

Dave koristi urin i za hidrataciju lica, a i pere ga s njim te ga smatra najboljim proizvodom protiv starenja. Također je izjavio i da je mokraća izliječila njegovu astmu.

“Ako imate infekciju vaš će urin imati antitijela koja će se boriti protiv nje. Poboljšava vaš imunološki sustav i čak je izliječio moju astmu”, rekao je. Kaže da ga je prije pio hladnog iz frižidera s malo grejpa, a sad ga pije odmah i dok je još toplo.

Mnogi su zgroženi ovom dijetom, ali Dave ističe da mu je jako pomogla i promijenila život na bolje.

https://www.youtube.com/watch?v=gT5ftNOdGxw