Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Izvještavala o nesreći i saznala da je jedan od poginulih njen muž

voditeljica

Supreet Kaur (28) u subotu ujutro je izvještavala za novinski kanal IBC24 u Chhattisgarhu, u istočnoj Indiji.

Čitala je izvanredne vijesti o automobilskoj nesreći i preko telefona pričala s reporterom koji je imao dodatne informacije. Iako reporter tri žrtve nije identifikovao imenom, bilo je dovoljno detalja da Kaur shvati da je njen muž Harshad Kawade jedan od poginulih.

Znala je da je, u vrijeme nesreće, s četiri prijatelja putovao cestom na kojoj se nesreća dogodila. Prepoznala je i automobil – Renault Duster.

Kaur je uspjela ostati profesionalna i još deset minuta nastavila čitati vijesti, prije nego se, nakon gašenja kamere, rasplakala.

Njezine kolege su pune divljenja zbog načina na koji se 28-godišnja majka jednog dijeteta ponijela, stoji u članku Daily Maila.

Jedan urednik rekao je Indian Expressu: “O njenom osjećaju dužnosti i profesionalizma mnogo govori činjenica da je ostala mirna i nastavila još deset minuta”, te dodao kako je “nakon što su se ugasile kamere počela zvati svoju rodbinu i plakati. Nakon toga je otišla na mjesto nesreće.”

Nastavio je rekavši kako Kaur već devet godina radi za televiziji IBC24, te kako je jedna od najomiljenijih voditeljica u državi.

Jedan od kolega voditeljice rekao je za Hundustan Times: “Ona je iznimno hrabra dama. Ponosni smo na nju kao voditeljicu, ali ono što se danas dogodilo nas je ostavilo u šoku.”

Gledatelji su također bili puni hvale zbog razine discipline koju je Kaur demonstrirala.