Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bizaran trend

Japanci prave realistične maske kućnih ljubimaca, cijena prava sitnica

japan_maske

Rinka kaže da većinom dobiva fotografije pasa i mačaka, no ima i neobičnijih zahtjeva, poput onog za izradu maske orangutana

Nerijetko vlasnici i njihovi kućni ljubimci nalikuju jedni na druge, a često imaju i iste frizure. Japanci odnedavno vlasnicima nude izradu maski po uzoru na njihove ljubimce.

Za jednu takvu masku morat ćete izdvojiti 2.600 dolara, odnosno više od 4.000 KM, no ona će biti vrlo realistična.

Servis iz Kyota smatra da je to mala cijena u odnosu na zadovoljstvo vlasnika. Zlobnici bi dodali i da je riječ o maloj cijeni u odnosu na noćnu moru koju ćete prirediti prijateljima.

Vlasnici ljubimaca moraju samo poslati fotografiju svoje voljene životinje na e-mail servisa koji vodi Shindo Rinka. Zaposlenici potom izrađuju masku u veličini lica vlasnika s umjetnim krznom u boji ljubimca i svim ostalim detaljima.

Rinka kaže da većinom dobiva fotografije pasa i mačaka, no ima i neobičnijih zahtjeva, poput onog za izradu maske orangutana.

 

Stil 1: Olovka u boji + akvarel

Naši profesionalni umjetnici pretvorit će fotografije vaših kućnih ljubimaca u obojenu olovku i kombinirani efekt akvarela pomoću klasičnih tehnika slikanja.

dog oil painting

Stil 2: Učinak slikanja uljem

Naši vješti umjetnici slikanja ulja stvorit će ručno nacrtane portrete uljem na platnu od vaših fotografija koristeći prastare tehnike.

pet portrait

151 / 5000

Stil 3: Učinak crtića Naši crtači pretvorit će fotografije vaših kućnih ljubimaca u preslatki efekt crtića koristeći vješte ruke i profesionalne tehnike.